Šventiniai tortai, naminiai koldūnai bei dienos pietūs išsinešti

Restoranas ar kavinė pirmiausia asocijuojasi su jaukia aplinka ir puikiu maistu, kuris valgomas vietoje. Restoranas „Kaukė” išsiskiria tuo, kad vis daugiau kokybiškų patiekalų bei tortų siūloma išsinešti. Apie maistą išsinešti pasakojo restorano vadovė Rasa Lucinavičienė.

Išskirtiniai šventiniai tortai

„Esu technologė ir maisto gaminimo srityje dirbu jau daugiau kaip dvidešimt trejus metus, todėl ilgametę patirtį galiu pritaikyti ruošdama įvairius patiekalus”, – sakė „Kaukės” vadovė. Pasak R. Lucinavičienės, svečiai, kurie restorane pietavo ar šventė gimtadienius, pageidauja išsinešti skirtų šventinių tortų. Todėl restoranas „Kaukė” siūlo tris pavasariškai gaivius tortus. Bene gardžiausias – „Tiramisas”, gaminamas iš kokybiško maskarponės sūrio ir biskvito. Pavasarį daugelis stengiasi patobulinti kūno linijas, tačiau desertui atsispirti itin sunku. Geriausia išeitis – vaisinis tortas su želė, kuri be dažiklių ar konservantų gaminama restorane. Čia kiekvienas gali pasirinkti mėgstamiausių vaisių. Bene dažniausiai uteniškiai renkasi apelsinus, mandarinus be kauliukų, obuolius, kivius, bananus, vynuoges be kauliukų, vyšnias ir šviežias braškes. Išskirtinį skonį tortui suteikia šviežia mėtos šakelė, o viską susluoksniuoti padeda restorane gaminama želė iš vyšnių, bruknių ar spanguolių nuoviro. Taip pat galima pasirinkti ir vaisinį tortą su varške, kuri išplakama ir sluoksniuojama su vaisiais. Visų restorane „Kaukė” gaminamų tortų kaina yra šiek tiek didesnė nei parduotuvėje, tačiau jūs visuomet gausite šviežią, tik jums pagamintą gaminį be jokių konservantų, dažiklių ar priedų. Naudojami tik kokybiški ingredientai. Tiesa, šventinį tortą geriausia užsisakyti bent jau prieš dieną tel. 8 656 27 061 arba užsukus į restoraną.

Dienos pietūs išsinešti

Paprastai restorane „Kaukė” dieną susirenka nemažai pietaujančių. „Žmonių padaugėjo, kai pradėjome siūlyti pasirinkti dienos pietus iš trijų ir daugiau patiekalų”, – sakė R. Lucinavičienė. Pasak „Kaukės” vadovės, restorane nenaudojami pigiausi produktai, kurie turi įtakos žemai patiekalų kainai, pateikiamos didesnės porcijos, taigi restorane apsilanko daugiau patenkintų klientų. Į dienos pietus įeina sriuba, apie kurią kalba jau daugelis uteniškių. Kiekvieną dieną ji verdama vis kita, patiekiama tiršta ir ypač skani. Antrą patiekalą visi gali pasirinkti iš siūlomo vištienos ar kiaulienos kepsnio, žuvies bei jautienos. Dienos pietus restorane „Kaukė” galite užsisakyti ir išsinešti. Tereikia paskambinti tel. 8 656 27 061, sutarti, ką norite valgyti, ir po 10–15 min. užsukti pasiimti. Dienos pietūs įpakuojami į šilumą saugančius specialius indus.

Naminiai koldūnai vakarienei

Daugelis žmonių po sunkios darbo dienos svarsto, ką suvalgyti vakarienei. Vienas iš variantų – visuomet šaldiklyje turėti koldūnų. Tačiau pramoninis produktas nėra toks skanus. Jų galima pasigaminti ir namuose, tačiau darbo daug. „Kaukė” siūlo naujieną – tik iš kokybiškų produktų rankomis gaminamus koldūnus. Galima pasirinkti vegetariškus, įdarytus kokybiška varške, arba su mėsos įdaru. Pasirinkimas labai platus – nuo vištienos, kiaulienos, kalakutienos, jautienos iki avienos koldūnų. Įdaromi ir uogomis. Į visus koldūnus dedamos tam tikros natūralios žolelės, koldūnams suteikiančios nepakartojamo aromato. Paslapties, kokiomis žolelėmis gardinami koldūnai, „Kaukės” vadovė neišdavė. Restorane gaminamų koldūnų kaina nesiskiria nuo parduodamų parduotuvėse. Užsakymai priimami nuo vieno kilogramo ir koldūnai pagaminami per kelias dienas. „Mums labai svarbūs klientų atsiliepimai, taigi galiu užtikrinti, kad koldūnais liks patenkinti visi uteniškiai”, – sakė R. Lucinavičienė.

Šventinius tortus, dienos pietus išsinešti, koldūnus vakarienei restorane „Kaukė” galima užsisakyti adresu: Aušros g. 11, Utena, arba tel. 8 656 27 061. Žinoma, „Kaukė” ir toliau organizuoja furšetus, banketus, ruošia gedulingus pietus. Dienos pietų galima užsukti nuo 11 val.

Autoriaus nuotr.

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video

Aktualijos

Featured

Ignalinos naujienos

Įvairenybės

Jaunimas

Kaimas