Moterų sveikatingumo ir sporto studija „FiguraGym“

Artėjant studijos aštuntajam gimtadieniui – naujas pavadinimas, naujas logotipas, naujų idėjų pradžia. Esu dėkinga Daliai Kuktienei už „FiguraINN“ pradžią, už pasitikėjimą perleidžiant veiklą. Šiandien jaučiuosi užaugusi tiek, kad tvirtai žengčiau pirmuosius savarankiškus žingsnius. Ačiū Dianai Petrėnienei, kuri kartu aštuonerius metus. Kartu tarėmės, ėjome link vieningo sprendimo ir šiandien turime naują pavadinimą – „FiguraGym“. Ačiū Kamilei Meidutei už sukurtą logotipą, kuris be žodžių atspindi studijos dvasią. Ačiū visiems, kurie tikėjo mano idėja, palaikė ir skatino eiti į priekį. Nuo šiandien oficialiai tampame moterų sveikatingumo ir sporto studija „FiguraGym“.

Nauja vieta – naujos erdvesnės patalpos

Jau šį gruodį planuojame keltis į naujas erdvesnes patalpas (Vaižganto g. 4A, II aukštas), kur galėsime pasiūlyti ne tik Jūsų pamėgtų masažų su „Roll INN”, bet ir įvairių grupinių treniruočių. Labai džiaugiuosi nauju kolektyvu ir skelbiu registracijos į pirmuosius užsiėmimus laiką (informacija pateikiama lentelėje).
Pradedame vykdyti projektą „Moterų fizinio aktyvumo skatinimas Utenos rajone”, kuris bus bendrai finansuojamas valstybės Sporto rėmimo fondo lėšomis ir kurį administruoja Švietimo, mokslo ir sporto ministerija. Tikslinė projekto grupė – moterys, turinčios neįgalumą, antsvorio ar nutukimo problemų Utenos rajone. Trečius metus kuriu moterų bendruomenę, kurioje būtų gyvenama sveikiau (organizuojamos sveikatingumo stovyklos, seminarai mitybos tema), daugiau judama (nuo rugsėjo organizuojami rytiniai ėjimai su šiaurietiškojo ėjimo lazdomis, kurių metu neatlygintinai leidžiama naudotis lazdomis, vykdomi sveiko lieknėjimo iššūkiai).

„FiguraGym” išaugo

„FiguraGym” ne tik masažų studija, tai – erdvė, kur moterys nebijo išsipasakoti, kur diskutuojama ir bendromis pastangomis randami problemų sprendimai. Pagrindinė tarp moterų įžvelgiama problema – antsvoris ir nutukimas. Darbo praktikoje yra klienčių, pasiekusių įspūdingų rezultatų ir numetusių daugiau nei pusė savo svorio. Jos ryžtasi pokyčiams, nes gyventi su tokiu svoriu darosi nepakeliama našta tiek fiziškai, tiek psichologiškai. Džiugu, kai su kiekvienu numestu kilogramu, sveikos mitybos atradimais mažais žingsneliais, bet užtikrintai moterys siekia geresnės gyvenimo kokybės. Projektas bus skirstomas į 3 mėnesių etapus, moterys turės galimybę nemokamai naudotis sporto medicinos gydytojo konsultacijomis, mankštomis, jogos, „Disco bike” užsiėmimais, veiklomis treniruoklių salėje. Iš Jūsų pusės norime TIK motyvacijos keistis ir atsakomybės sąžiningai lankant nemokamus užsiėmimus.
Maloniai Jūsų laukiame, mielos moterys! Junkitės į moterų bendruomenę, kur jauku ir gera. „FiguraGym” yra Vaižganto gatvėje, 4A, II aukštas, Utena, tel. 8 643 64 947. Daugiau apie mus www.figurainn.lt, sekite mūsų naujienas https://www.facebook.com/figurainn.utena.

Aurelija RAUKŠTIENĖ („FiguraGym” vadovė)

 

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video

Aktualijos

Featured

Ignalinos naujienos

Įvairenybės

Jaunimas

Kaimas