Dovana Jums – sugrąžinta šypsena

Šypsena gali būti labai iškalbinga. Kartais gražios šypsenos daug pasako ne tik apie žmones, bet ir apie kliniką, kurioje jos ypatingai nušvinta.

Didžiausias Lietuvoje odontologijos klinikų tinklas CLINIC | DPC savo dešimtojo gimtadienio proga nusprendė atsidėkoti visuomenei ir įgyvendinti socialinį projektą „Kiekviena šypsena turi istoriją”. Projekto tikslas – sugrąžinti 10 šypsenų tiems, kurie dėl finansinių sunkumų ar kitų aplinkybių negali pasinaudoti odontologų paslaugomis.

Šiandien prasidėjo pirmasis projekto etapas, kuriame gali dalyvauti visi, kuriems reikalinga profesionali odontologo pagalba. Kiekvienas norintysis gali dalyvauti keliais būdais: registruotis konkurso skiltyje www.clinicdpc.lt, atnešti reikiamą informaciją į fizines CLINIC | DPC klinikas arba elektroniniu paštu sypsena@clinicdpc.lt atsiųsti savo gyvenimo istoriją ir savo dabartinės šypsenos nuotrauką. Lapkričio 30 d. CLINIC | DPC, UAB „Nobel Biocare” ir naujienų portalo lrytas.lt atstovų komisija išrinks 10 dalyvių, kurie pradės savo pokyčių kelionę. Projektą ketinama užbaigti iki 2020 metų vasaros, o jo rezultatais dalintis ilgiau. „Kartu su pacientais sėkmingai įveikėme ne vieną keblią situaciją, todėl žinome, kad vienodų istorijų nebūna. Būtent pacientų pasitikėjimas leido mūsų klinikai sėkmingai gyvuoti. Džiaugiamės, kad prie šio projekto galės prisidėti ir jie. Nuo pacientams atliktų paslaugų sumos skirsime 1 proc. projektui įgyvendinti”,– sako klinikų tinklo įkūrėjas, implantuojantis gydytojas Simonas Bankauskas.
Per dešimt metų CLINIC | DPC tapo stipriais rinkos lyderiais, klinikų tinklas veikia ne tik Lietuvoje, bet ir Didžiojoje Britanijoje. Klinikos specialistai, naudodami pažangiausias diagnostikos bei dantų gydymo technologijas, gali užtikrinti kokybiškas paslaugas, patenkinti visus klientų poreikius bei lūkesčius. Ji jau užsitarnavo pacientų pasitikėjimą ir rekomendacijas. Būtent tai tapo pagrindiniu klinikos sėkmės garantu.
„Mums tai – didžiulis ir labai įkvepiantis iššūkis. Kiekviename mieste, kuriame yra CLINIC | DPC, išrinksime po dalyvį, kuriam nemokamai sudarysime individualų gydymo planą ir suteiksime visas gydymo, protezavimo, implantavimo paslaugas bei kitas reikalingas procedūras. Mums ypač svarbus pasitikėjimas ir atvirumas, todėl nuo pat pirmų akimirkų stengsimės išsiaiškinti visus paciento lūkesčius ir norus. Taip pat suteiksime išsamią informaciją apie planuojamą gydymą ir jo etapus, kad dalyvis jaustųsi saugiai, – pasakoja Simonas Bankauskas. – Mes siekiame, kad visi mūsų pacientai šypsotųsi laisvai ir užtikrintai”.
Jau nuo 2020 m. pradžios bus galima susipažinti su pirmųjų atrinktų dalyvių istorijomis ir pasiektais rezultatais. Visas naujienas apie CLINIC | DPC dešimtmečio projektą galėsite rasti klinikos socialiniuose tinkluose, internetiniame puslapyje www.clinicdpc.lt ir portale www.lrytas.lt.

 

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video

Aktualijos

Featured

Ignalinos naujienos

Įvairenybės

Jaunimas

Kaimas