Gimė Muziejaus ir Meno mokyklos sutartis

Ketvirtadienį, vasario 6 dieną, Utenos kraštotyros muziejuje atidarant Utenos meno mokyklos Dailės skyriaus mokinių grafikos darbų parodą, skirtą Lietuvos nepriklausomybės atkūrimo 30-mečiui, bei siekiant sustiprinti socialinę partnerystę buvo pasirašyta bendradarbiavimo sutartis. Ją pasirašė Utenos kraštotyros muziejaus direktorė Lilija Jovarienė ir Utenos meno mokyklos vadovas Arūnas Katinas.

Su šia partneryste sveikino Utenos rajono savivaldybės administracijos Švietimo, sporto ir jaunimo reikalų skyriaus vedėjas Romualdas Kraulišas, Leliūnų keramikos muziejaus įkūrėjas Vytautas Valiušis, Meno mokyklos pedagogai.

Utenos meno mokyklos direktoriaus pavaduotojas ugdymui Dailės skyriuje Giedrius Mazūras pasveikino savo ugdytinius su paroda ir kai kuriems iš jų įteikė Panevėžyje vykusios tarptautinės grafinės miniatiūros konkurso įvertinimus ir padėkas. Ypatingu diplomu buvo pagerbta trečios vietos laimėtoja Henrieta Šinkūnaitė, padėka apdovanota Neila Lapinskaitė, įvertinti ir dar keli konkurse dalyvavę mokiniai.

Laikraščio „Utenos diena” inf., Vytauto Ridiko nuotr.

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video

Aktualijos

Featured

Ignalinos naujienos

Įvairenybės

Jaunimas

Kaimas