Per pirmąsias Naujųjų metų dienas ugnis jau pasiglemžė trijų žmonių gyvybes

Pernai gaisruose žuvo 101 žmogus, 30 iš jų  – dėl neatsargaus rūkymo. Šiemet dėl šios priežasties ugnis jau pasiglemžė vieno žmogaus gyvybę, manoma, kad kitų dviejų žmonių žuvimo priežastimi taip pat galėjo būti neatsargus rūkymas. Sausio 2-os naktį vienas žmogus dėl šios priežasties žuvo  Lazdijų rajone, Šlavantų kaime. Kai buvo iškviesti ugniagesiai, namas jau degė atvira liepsna. Jo viduje rastas apdegęs vyro kūnas.

Dar dviejų žmonių gyvybes ugnis nusinešė tos pačios dienos vakarą Švenčionių rajone, Pabradėje. A. Mickevičiaus gatvėje atvira liepsna degė vieno aukšto medinis gyvenamasis namas. Ugniagesiai virtuvėje rado smarkiai apdegusius dviejų vyrų kūnus. Vienas žuvusiųjų – 65-erių metų vyras, kito asmens tapatybė nustatinėjama. Gaisro metu išdegė virtuvė, sudegė prie namo prijungta veranda. Kaimynas gaisrą pastebėjo ir pranešė bendruoju pagalbos telefonu tuomet, kai ugnyje jau skendėjo namo veranda. Manoma, kad vienas iš viduje buvusių vyrų yra namo šeimininkas. Gaisro priežastys tiriamos.
Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas perspėja gyventojus nerūkyti lovose, nepalikti rūkstančios cigaretės, gesinti jas tik peleninėse. Taip pat nepamiršti saugiai kūrenti ir prižiūrėti krosnių, nepalikti įjungtų elektrinių šildymo prietaisų.

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento inf.

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video

Aktualijos

Featured

Ignalinos naujienos

Įvairenybės

Jaunimas

Kaimas