Bitininkystės sektoriui – 624 tūkst. eurų

Patikslintos Paramos Lietuvos bitininkystės sektoriui 2014–2016 metų programos priemonių įgyvendinimo taisyklės. Paramos paraiškos priimamos nuo šių metų lapkričio 23 iki 2016 m. sausio 8 dienos. Paramai skirta daugiau nei 624 tūkst. eurų.

Paramos Lietuvos bitininkystės sektoriui 2014–2016 metų programa susideda iš šių priemonių: „Techninė pagalba bitininkams ir jų grupėms”, „Varozės kontrolė”, „Avilių transportavimo į ganyklas racionalizavimas”, „Medaus fizinių ir cheminių savybių analizė”, „Bičių šeimų atnaujinimas”, „Bitininkystei ir bitininkystės produktams skirtos taikomųjų mokslinių tyrimų programos”.
Šiais metais paramos paraiškos ir mokėjimo prašymo formos yra pakeistos, todėl kreipiantis dėl paramos būtina pildyti tinkamas formas.
Paramos paraiškas pagal priemonę „Techninė pagalba bitininkams ir jų grupėms” gali teikti bičių laikytojai, turintys nuo 20 iki 30 bičių šeimų, pagal priemonę „Avilių transportavimo į ganyklas racionalizavimas” gali teikti bičių laikytojai, turintys ne mažiau kaip 31 bičių šeimą, pagal priemonę „Bičių šeimų atnaujinimas” gali teikti bičių laikytojai, turintys ne daugiau kaip 19 bičių šeimų.

NMA inf.

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video

Aktualijos

Featured

Ignalinos naujienos

Įvairenybės

Jaunimas

Kaimas