Panevėžio AVMI Utenos padalinyje atnaujintas tiesioginis aptarnavimas

Panevėžio apskrities valstybinė mokesčių inspekcija (toliau – Panevėžio AVMI) informavo, kad švelninant šalyje paskelbto karantino sąlygas, nuo birželio 3 dienos tiesiogiai atvertas gyventojų aptarnavimo padalinys Utenoje.

Atsižvelgiant į galiojančias COVID-19 prevencijos darbo vietose rekomendacijas, aptarnavimo padalinyje laikinai ribojamas klientų srautas – atvykti numatytu laiku gali tik iš anksto telefonu užsiregistravę gyventojai. Registruotis apsilankymui Utenos padalinyje gyventojai gali telefonu (8 389) 63737.

Siekiant užtikrinti į aptarnavimo padalinius atvyksiančių klientų ir juos konsultuojančių darbuotojų saugumą, veikla yra organizuojama remiantis Sveikatos apsaugos ministerijos pateiktomis rekomendacijomis. Klientai priimami tik su išankstine registracija, tik jiems skirtu laiku ir užtikrinant reikiamą atstumą tarp vienu metu aptarnaujamų žmonių. Atvykstančių klientų prašoma dėvėti apsauginę veido kaukę bei dezinfekuoti rankas, pagal galimybes – mūvėti vienkartines pirštines.
Panevėžio AVMI primena, kad konsultacijas telefonu šiemet teikia mokesčių specialistai visoje šalyje. Kilus klausimams, pasikonsultuoti gyventojai gali ne tik paskambinus bendruoju Mokesčių informacijos telefonu 1882, bet ir kitais papildomais telefonų numeriais, kurie skelbiami VMI interneto svetainėje. Panevėžio AVMI konsultacijos teikiamos šiais papildomais telefonų numeriais (8 45) 501137 ir (8 389) 63729.

Panevėžio AVMI inf.

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video

Aktualijos

Featured

Ignalinos naujienos

Įvairenybės

Jaunimas

Kaimas