Reikės (dviem porcijoms): vienos vištienos krūtinėlės, poros saujų špinatų, poros saujų valgomųjų rėžiukų, apelsino, 1/2 avokado, kelių graikinių riešutų (7-10), morkos, lieso šviežio sūrio (Philadelphia ar kitokio minkšto sūrio – 3 šaukštai), poros riekelių vytinto kumpio, alyvuogių ir vynuogių kauliukų aliejaus, balto balzamiko acto, šviežiai maltų pipirų, duoniukų (rugių, ryžių ar kitų jūsų mėgstamų).
Gaminimas:
Salotų lapai ir kiti žalumynai tiesiog keliauja į lėkštę, morkytes pjaustyti plonais šiaudeliais, riešutus šiek tiek susmulkinti, sūrį sugnaibyti arba supjaustyti kubeliais (priklausomai nuo to, kokį sūrį naudosite), o apelsiną nulupti ir supjaustyti plonais griežinėliais, kuriuos galite padalinti į 4 dalis ar kaip patinka. Avokadą supjaustyti nedidelėmis riekelėmis. Vištieną išvirti ir taip pat supjaustyti, viską dėlioti į lėkštę taip, kaip jums atrodo gražu, apšlakstyti aliejumi, balzamiko actu ir pabarstyti šviežiai maltais pipirais.