Vištienos salotos su apelsinais

Reikės (dviem porcijoms): vienos vištienos krūtinėlės, poros saujų špinatų, poros saujų valgomųjų rėžiukų, apelsino, 1/2 avokado, kelių graikinių riešutų (7-10), morkos, lieso šviežio sūrio (Philadelphia ar kitokio minkšto sūrio – 3 šaukštai), poros riekelių vytinto kumpio, alyvuogių ir vynuogių kauliukų aliejaus, balto balzamiko acto, šviežiai maltų pipirų, duoniukų (rugių, ryžių ar kitų jūsų mėgstamų).

Gaminimas:
Salotų lapai ir kiti žalumynai tiesiog keliauja į lėkštę, morkytes pjaustyti plonais šiaudeliais, riešutus šiek tiek susmulkinti, sūrį sugnaibyti arba supjaustyti kubeliais (priklausomai nuo to, kokį sūrį naudosite), o apelsiną nulupti ir supjaustyti plonais griežinėliais, kuriuos galite padalinti į 4 dalis ar kaip patinka. Avokadą supjaustyti nedidelėmis riekelėmis. Vištieną išvirti ir taip pat supjaustyti, viską dėlioti į lėkštę taip, kaip jums atrodo gražu, apšlakstyti aliejumi, balzamiko actu ir pabarstyti šviežiai maltais pipirais.

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video

Aktualijos

Featured

Ignalinos naujienos

Indraja

Įvairenybės

Jaunimas