Reikės: vištienos krūtinėlės; pakelio sluoksniuotos bemielės tešlos; 2 šaukštų pomidorų padažo; 1 svogūno; 1 didelės paprikos; 3 vidutinio dydžio morkų; 1 stiklinės pieno; 1 v. š. sviesto; 1 v. š. miltų; mėgstamų prieskonių; krapų. Produktų kiekį galite koreguoti atsižvelgdami į savo kepimo indo dydį.
Gaminimas: Mažais kubeliais supjaustome vištienos krūtinėlę, įdedame prieskonių ir kepame. Kepimui artėjant į pabaigą dedame šaukštą pomidorų padažo išmaišome ir dar šiek tiek pakepame. Supjaustome svogūną, papriką, ir morkas (galite šias daržoves pakeisti kitomis, labiau patinkančiomis). Daržoves troškiname keptuvėje iki tol, kol suminkštėja. Suminkštėjus į keptuvę dedame iškeptą vištieną, krapus, prieskonių, šaukštą pomidorų padažo, įpilame stiklinę pieno ir dar kelias minutes troškiname. Dubenėlyje ištirpiname sviestą ir sumaišome su miltais, pilame į keptuvę, viską gerai išmaišome ir kelias minutes troškiname. Imame tešlos lakštus, šiek tiek pakočiojame ir išklojame skardos dugną bei šonus, suberiame keptuvės turinį. Iš likusios tešlos padarome juosteles ir apdedame. Kepame 180 laipsnių temperatūroje apie 20 minučių.