Naminiai triufeliai

Reikės: 350 g juodojo šokolado, 150 ml grietinėlės, 60 g sviesto, 40 ml konjako ar romo, 4 šaukštų kakavos.

Gaminimas: sutarkuokite juodąjį šokoladą. Užvirinkite grietinėlę, suberkite į ją šokoladą, sudėkite sviestą. Maišykite iki vientisos masės. Supilkite konjaką ar romą. Išmaišykite. Galima pagardinti mėgstamais susmulkintais riešutais. Masę dėkite į šaldytuvą, po 3 valandų išmaišykite. Dar palaikykite šaldytuve. Imkite masę su šaukšteliu, apvoliokite kakavoje ir formuokite saldainius.

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video

Aktualijos

Featured

Ignalinos naujienos

Indraja

Įvairenybės

Jaunimas