Reikės: 100 g sviesto, 1,5 stiklinės miltų, 2 šaukštų cukraus, žiupsnelio druskos, 3 šaukštų vandens, šaukštelio vanilinio cukraus, 4 obuolių, 2 kiaušinių, 0,5 stiklinės cukraus, 0,5 stiklinės kokoso drožlių, 2 šaukštų miltų, stiklinės grietinės.
Gaminimas: suminkykite sviestą, miltus, cukrų, druską ir vanilinį cukrų į trupiningą masę. Supilkite 3 šaukštus vandens ir išmaišykite, kad tešla taptų vientisa. Iškočiokite ir išklokite ja riebalais pateptos formos (24 cm skersmens) dugną bei kraštus. Pusvalandį palaikykite šaltai. Įkaitinkite orkaitę iki 200 ºC. Kepkite paplotį apie 10 minučių. Obuolius nulupkite, supjaustykite plonomis skiltelėmis ir išdėliokite ant apkepto papločio. Įdarui sumaišykite kiaušinius, cukrų, kokoso drožles, grietinę ir miltus. Užpilkite ant obuolių. Kepkite iki 200 ºC įkaitintoje orkaitėje apie 30 minučių.