Karšti sumuštiniai su pievagrybiais

Trims sumuštiniams reikės: 3 riekių kvadratinės sumuštinių duonos, 100–120 g vištos ar kalakuto krūtinėlės, 5–7 pievagrybių (priklauso nuo dydžio), 2–3 pomidorų, pusės vidutinio dydžio svogūno, 125 g mocarelos sūrio, 2–3 valgomųjų šaukštų kečupo, Druskos, pipirų, maltos raudonos saldžiosios paprikos, aliejaus.

Gaminimas: krūtinėlę supjaustyti, apibarstyti druska, pipirais, paprika ir apkepti keptuvėje, tuomet padėti ant virtuvinės servetėlės. Pievagrybius ir svogūną supjaustyti griežinėliais ir apkepti keptuvėje. Mocarelą sutarkuoti burokų trintuve, pomidorus supjaustyti griežinėliais. Ant duonos tepti kečupą, dėti pomidorų griežinėlius, keptą krūtinėlę, svogūnus, pievagrybius, apibarstyti druska ir pipirais, ant viršaus dėti sutarkuotą mocarelą. Kepti 180–190 laipsnių temperatūroje orkaitėje, kol gražiai išsilydys sūris.

Skanaus!

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video

Aktualijos

Featured

Ignalinos naujienos

Indraja

Įvairenybės

Jaunimas