Reikės: 18 pievagrybių, svogūno, 200 g vištienos krūtinėlės (virtos arba keptos), 2 šaukštų lydytas sūrelio, 150 g fermentinio sūrio, druskos ir pipirų pagal skonį, 0,5 šaukštelio provanso žolelių.
Gaminimas: pievagrybius nuplaukite ir nuvalykite. Išpjaukite kotelius. Pievagrybių kotelius ir svogūną smulkiai supjaustykite ir apkepkite svieste su druska ir pipirais. Vištieną smulkiai supjaustykite ir sumaišykite su lydytu sūreliu, provanso žolelėmis bei keptais pievagrybiais. Vištienos mišiniu įdarykite pievagrybių kepurėles. Viršų apibarstykite smulkiai tarkuotu sūriu. Pievagrybius kepkite iki 180 °C įkaitintoje orkaitėje apie 10 minučių. Patiekite su mėgstamu garnyru.