Chašlama

Reikės: avienos arba jautienos – geriau su kaulu, šviežių pomidorų, didesnė svogūno galva, prieskoniai – juodieji, raudonieji pipirai, lauro lapai, druskos.

Gaminimas
Mėsą supjaustyti gabalais, svogūną perpjauti. Į katilo dugną dėti pomidorus, ant viršaus supjaustytą mėsą, svogūną, įpilti vandens, kad apsemtų, sudėti prieskonius, druską ir virti ant lėtos ugnies uždengtą, kol mėsa nersis nuo kaulu – apie 3-4 valandas.
Pomidorai ištraukia avienos lajaus skonį. Produktų santykis – 1 kg mėsos, apie 1–1,5 kilogramo pomidorų.

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video

Aktualijos

Featured

Ignalinos naujienos

Indraja

Įvairenybės

Jaunimas