Aluje marinuoti šašlykai

Reikės: 600 g kiaulienos sprandinės, 2 svogūnų, 1 stiklinė alaus, 1 paprikos, 1 citrinos, druskos, maltų juodųjų pipirų, prieskonių šašlykams.

Gaminimas:

Kiaulieną susmulkinkite kubeliais ir dėkite į didelį indą. Į tą patį indą sudėkite griežinėliais supjaustytus svogūnus, kubeliais susmulkintą papriką (raudoną, geltoną arba žalią pasirinktinai). Viską apibarstykite prieskoniais, tarkuota citrinos žievele, užpilkite alumi ir šviežiai spaustomis citrinos sultimis. Palikite mėsą bent 6 valandoms pasimarinuoti. Išmarinuotą mėsą maukite ant iešmų ir kepkite virš įkaitusių žarijų. Skanaus!

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video

Aktualijos

Featured

Ignalinos naujienos

Indraja

Įvairenybės

Jaunimas