Kitokie dienos pietūs restorane „Kaukė“

Daugelis dirbančių uteniškių kiekvieną dieną svarsto, kur papietauti. Vieni važiuoja namo ir valgo iš vakaro paruoštus pietus, kiti pietauja darbe, treti valgo viešojo maitinimo įstaigose. Tačiau daugeliui pietaujant toje pačioje vietoje tas pats maistas pabosta, norisi naujovių.

Kitokie dienos pietūs

„Po šventinio laikotarpio, kurio metu aptarnavome kelis šimtus įvairiausių renginių, sausio ir vasario mėnesiais įsivyravo ramybė ir turėjome laiko pagalvoti, kokius dienos pietus galime pasiūlyti uteniškiams”, – sakė restorano „Kaukė” vadovė Rasa Lucinavičienė. Vadovės teigimu, peržvelgus kitų maitinimo įstaigų meniu Utenos mieste ir apklausus nemažai klientų buvo nuspręsta pasiūlyti kitokius dienos pietus. Vos užsukus į „Kaukę” dėmesį atkreipia serviravimas, kuris yra kitoks nei kavinėse ar valgyklose. Ant stalų – baltos staltiesės, puošnios polėkštės. „Taip ir gražiau atrodo, ir lengviau prižiūrėti stalus”, – pasakojo visuomet guvi ir gerai nusiteikusi restorano vadovė. Tačiau ne dėl jų pastaruoju metu per pietus sunku surasti vietą atsisėsti, o kartais tenka ir palaukti – viskas dėl maisto. „Daugelis maitinimo įstaigų stengiasi sutaupyti, pernai ir mes siūlėme pigius dienos pietus, tačiau natūralu, kad pigiai, kokybiškai ir daug negali pasiūlyti ir pagaminti”,– pabrėžė R Lucinavičienė. Vadovės teigimu, yra klientų, kurie pasiryžę mokėti truputį daugiau, tačiau gauti daug kokybiškesnį maistą. Dienos pietūs susideda iš dviejų patiekalų, pirmiausia sriuba, vėliau – antras patiekalas. Išskirtinėmis, kiekvieną dieną kitokiomis sriubomis „Kaukė” garsėjo jau nuo pirmos dienos. Sriubos tirštos, kvapnios, gaminamos su vienos ar kitos rūšies mėsa, o ne su sultiniais, todėl visuomet skanios. Antrą patiekalą svečiai visuomet gali pasirinkti iš kelių variantų – su jautiena, vištiena, žuvimi, būna ir lietuviškų patiekalų. „Bene labiausiai uteniškiai pamėgo jautienos ar kalakutienos troškinį, vištienos Kijevo kotletą, kartas nuo karto pasiūlome ir avienos”, – sakė „Kaukės” vadovė. R Lucinavičienė teigė, kad visi patiekalai patiekiami pasirinktinai su apkeptomis ar virtomis bulvėmis, ryžiais bei daržovėmis arba, kaip dažnai pavasarį pageidauja klientai, tik su daržovėmis. Moterys dažnai renkasi žuvį, kuri kiekvieną dieną kitokia. Pagal poreikį kiekvieno patiekalo porcijos yra skirtingos. Dienos pietų kaina priklauso nuo patiekalo. Lietuviški patiekalai pigesni – vos nuo 3 eurų, kiti kainuoja 4 ar 5 eurus. „Kaukė” iš kitų išsiskiria tuo, kad visuomet galima pagaminti kažką atskirai pagal pageidavimus. „Turime klientą, kuris labai atidžiai renkasi, ką valgo, taigi jam visuomet be prieskonių atskirai kepame vištos krūtinėlę ir patiekiame tik su kopūstais, pagardintais alyvuogių aliejumi. Galime visiems klientams gaminti tik tai, ką mėgsta arba ko pageidauja”, – sakė R. Lucinavičienė. Užsisakius prieš dieną, „Kaukė” pagamina ir kitus patiekalus Œ– nuo cepelinų iki jautienos išpjovos kepsnių. Dienos pietus restorane „Kaukė” galite užsisakyti ir išsinešti. Tereikia paskambinti tel. 8 656 27 061, sutarti, ką norite valgyti, ir po 10–15 min. užsukti pasiimti. Dienos pietūs įpakuojami į šilumą saugančius specialius indus.

Furšetai, banketai, gedulingi pietūs

„Turime išties dideles patalpas ir vienu metu per du aukštus galime priimti iki 120 svečių”, – pabrėžė „Kaukės” vadovė. Pasak jos, labai gerai, kad yra atskirtos erdvės ir apačioje įrengtoje svečių salėje galima privačiai atšvęsti vestuves, paminėti gimtadienius, krikštynas, užsakyti gedulingus pietus. Stalai paruošiami profesionaliai, stilingai ir gražiai: su polėkštėmis, skirtingomis taurėmis bei išskirtinių įrankių serviravimu. Maisto paruošimas taip pat labai įvairus ir restoranas pasiruošęs organizuoti furšetus, banketus bei verslo pietus už tikrai priimtiną kainą. Uteniškiams, nusprendusiems šventę organizuoti namuose, „Kaukė” siūlo įsigyti įdarytus karpius, vištas, lašišas, baklažanų suktinukus su parmezano sūriu, įvairios mėsos rinkinius. Pristatymas iki 30 km nemokamas. Yra galimybė ne tik pristatyti maistą, bet ir aptarnauti renginį su visu serviravimu bei taurėmis.

Dienos pietūs restorane „Kaukė” kiekvieną dieną nuo 11 iki 14 val., galima užsisakyti ir išsinešti tel. 8 656 27 061 arba adresu: Aušros g. 11, Utena. Suorganizuosime šventę ir Jūsų patalpose. 

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video

Aktualijos

Featured

Ignalinos naujienos

Įvairenybės

Jaunimas

Kaimas