Utenoje – nauja kavinė skambiu pavadinimu

Šiandien, nuo spalio 1-os, naujai renovuotose Utenos kultūros centro patalpose duris atvėrė kavinė patraukliu ir skambiu pavadinimu – „Metų laikai”. Kavinės idėja paremta italų baroko kompozitoriaus ir smuikininko Antonio Vivaldžio kūriniu „Metų laikai”, kur perteikiami skirtingu metų laiku žmogui kylantys jausmai. Ši kavinė – menų mekoje, Utenos kultūros centre, kur renkasi ne tik Utenos, bet ir kitų rajonų meno kolektyvai, vyksta koncertai, parodos, įvairūs susibūrimai.

Miesto širdyje – nauja kavinė „Metų laikai”

Kavinės atidaryme dalyvavo verslo ir miesto inteligentijos atstovai. Kartu su šios kavinės vadove Anastasija Vasiljeva ir Utenos kultūros centro direktore Asta Motuziene simbolinę juostelę perkirpęs rajono savivaldybės meras Alvydas Katinas pasidžiaugė, kad mieste daugėja maitinimo įstaigų, kuriose kultūringai aptarnaujami klientai ir patiekiamas skanus maistas.
Direktorė A. Vasiljeva, per 20 metų besisukanti kavinių ir restoranų versle, šio amato išmokiusi ne vieną jaunosios kartos atstovą, būdama docente Utenos kolegijos Verslo ir technologijų fakultete, teigė, kad Utenoje siūlo kultūringą ir klasikinę aplinką, kurią lankytojai nuo šiandien galės pamatyti ir pajausti jos dvasią. Kiekvienas Utenos centro bendruomenės narys didesniame renginyje, siaurame bendraminčių būrelyje ar būdami tik dviese galės jaustis laisvai ir jaukiai, o kavinėje pagal individualų skonį užsisakyti patiekalų.
„Stengsimės klientams sukurti šiltą, jaukią atmosferą, kad visi jaustųsi kaip namuose. Bus atsižvelgiama į vartotojų pageidavimus, patarimus, norus, siūlomas įvairus meniu, taip pat internetinis meniu, galimi išankstiniai užsakymai”, – apie naujos maitinimo įstaigos privalumus aiškino direktorė ir pridūrė, kad nuolatiniams klientams bus suteikiama galimybė naudotis nuolaidų sistemomis. Neatsisakoma ir banketų, todėl jie bus ruošiami įvairiausioms progoms. Kavinė organizuos ne tik įvairius pobūvius įmonėms, bet ir individualias gimtadienių, jubiliejų šventes.
Pagrindinį dėmesys kavinėje bus skiriamas personalui, tam, kad aptarnavimas būtų kultūringas, malonus. Kavinėje bus užtikrinamas greitas aptarnavimas Utenos kultūros centro renginių metu. Ypatingas dėmesys bus skiriamas kulinariniam paveldui ir sveikai mitybai.
„Meniu turi tiesioginę sąsają su kavinės vizija, todėl teikdami maitinimo paslaugas centro lankytojams, darbuotojams ir svečiams atsižvelgsime į Utenos kultūros centro specifiką ir iš to kylantiems reikalavimams. Ypatingą dėmesį skirsime patiekalų ir aptarnavimo kokybei”, – kavinės privalumus vardijo vadovė, už interjero idėjas ir įdomius sprendimus dėkinga savo dukrai Marijai ir žentui Dariui.

Dėmesys turiningesniam laisvalaikiui

Didžiausia naujiena ta, kad kavinėje vyks „Proto mūšiai”, kurie čia ne tik sukvies intelektualius lankytojus, bet ir skatins kultūringą laisvalaikio praleidimą. Intelektualaus mūšio dalyviai gaus prizų, taip pat kultūringai praleis laisvalaikį. Į kavinę kviečiamas ne tik jaunimas – vietos bus ir vyresniems lankytojams, kurie bus užimti ir galės linksmai praleisti laiką.
Spalio 9 dieną 19 val. organizuojamas pirmasis „Proto mūšis”, į kurį šiuo metu vyksta registracija tel.: 8 611 19206. Kaip informavo kavinės vadovai, prieš pat šv. Kalėdas bus „Proto mūšio” finalas, kuriame dalyvaus turų laimėtojai. Penktadieniais gyvos muzikos vakarai pagyvins lankytojų nuotaiką.

Visi uteniškiai ir svečiai laukiami adresu: Utena, Aušros g. 49, Utenos kultūros centro pastate (įėjimas nuo Aušros g. pro diskotekų salės duris). Darbo laikas kiekvieną dieną, išskyrus sekmadienį, nuo 11 val., tel.: 8 611 19 206. 

Autoriaus nuotr.

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video

Aktualijos

Featured

Ignalinos naujienos

Įvairenybės

Jaunimas

Kaimas