„Utenos trikotažas“ atidaro pirmąsias parduotuves

Lietuvoje paskelbus pirmąjį karantino švelninimo etapą, SBA grupės bendrovė „Utenos trikotažas“ atnaujina keturių parduotuvių veiklą. Duris atveria tos parduotuvės, kurios turi atskirą įėjimą iš lauko.

„Šią savaitę atidarome UTENOS prekių ženklo parduotuves Kaune (Laisvės alėjoje), Panevėžyje, Utenoje ir Tauragėje. Šios parduotuvės turi atskirus įėjimus, todėl darbuotojai galės užtikrinti saugų pirkėjų srauto reguliavimą. Visiems pirkėjams, balandžio mėnesį parduotuvėse perkantiems už 20 eurų, dovanosime po veido kaukę. Pirkėjai galės rinktis iš įvairiais raštais margintų kaukių, kurių dydžiai pritaikyti tiek vaikams, tiek suaugusiems”, – sakė UTENOS prekių ženklo vadovė Renata Varaneckienė.

Į parduotuves bus įleidžiami tik apsaugines priemones dėvintys pirkėjai. Parduotuvių darbuotojai taip pat laikysis visų saugumo reikalavimų, bus dažnai dezinfekuojami parduotuvių paviršiai, vėdinamos patalpos. Rizikos grupėms priklausantiems žmonėms rekomenduojama parduotuvėse nesilankyti, o užsisakyti prekes internetu.
„Karantino metu siūlome įsigyti prekes mūsų elektroninėje parduotuvėje, adresu www.utenostrikotazas.lt. Pradėjome aktyviai bendradarbiauti ir su kitomis el. prekybos platformomis – mūsų prekes jau galima įsigyti MemberShop.lt interneto svetainėje. Svarbiausia, kad turime pirmuosius išsilaisvinimo iš griežto karantino ženklus – tai leidžia į ateitį žvelgti pozityviai”, – pridūrė Renata Varaneckienė.
Lietuvoje iš viso yra 18 firminių „Utenos trikotažo” parduotuvių, iš kurių 13 veikia franšizės pagrindu. Dažniausiai šios parduotuvės yra įsikūrusios prekybos centruose, todėl šiuo metu dar negali būti atidarytos.

„Utenos trikotažo” inf.

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video

Aktualijos

Featured

Ignalinos naujienos

Įvairenybės

Jaunimas

Kaimas