Tinginys

Reikės
360 g kvadratinių sausainių, 130 g sviesto (82 proc. riebumo), 400 g „Rududu”, pusės šaukštelio vanilės ekstrakto, 100 g migdolų, 100 g lazdynų riešutų, 50 g graikinių riešutų.

Gaminimas:
sausainius sulaužykite vidutinio dydžio gabalėliais. „Rududu” ir sviestą per naktį palaikykite kambario temperatūroje. Elektriniu plaktuvu abu šiuos produktus išplakite iki vientisos masės. Įmaišykite vanilės ekstraktą. Nuplaukite ir gerai nusausinkite riešutus. Jei norite, galite juos šiek tiek pasmulkinti. Suberkite riešutus ir sausainius į karamelinę masę. Gerai išmaišykite, kad visi produktai apsiveltų. Norimą indą išklokite maistine plėvele ir sukrėskite į jį paruoštą masę. Paviršių išlyginkite ir paspauskite. Kruopščiai uždenkite maistine plėvele. Dėkite į šaldytuvą ir palaikykite per naktį. Nuimkite maistinę plėvelę, labai aštriu peiliu supjaustykite pyragą norimais gabalėliais ir patiekite.

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video

Aktualijos

Featured

Ignalinos naujienos

Indraja

Įvairenybės

Jaunimas