Reikės: 600 g morkų, 200 g miltų, 200 g migdolų miltų, 200 g sviesto, 3 kiaušinių, 200 g rudojo cukraus, šaukštelio kepimo miltelių, 0,5 šaukštelio cinamono.
Gaminimas: morkas sutarkuokite bulvių tarka ir sumaišykite su puse nurodyto cukraus. Kitą pusę cukraus išsukite su kiaušiniais. Į morkų masę supilkite išlydytą sviestą, įmaišykite miltus, migdolų miltus su kepimo milteliais. Sudėkite išsuktus kiaušinius ir suberkite cinamoną. Gerai išmaišykite. Tešlą sukrėskite į sviestu išteptą kepimo formą ir kepkite iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 40–50 minučių.
Reklama: https://worldrecipes.eu/lt/skaniausias-morku-pyragas