Aštrios vištų kepenėlės

Reikės: 400 g vištų kepenėlių, 70 ml grietinėlės, 3 svogūnų, alyvuogių aliejaus, 2 šaukštų pomidorų padažo, aitriosios paprikos, maltų juodųjų pipirų ir druskos.

Gaminimas: susmulkinkite aitriąją papriką ir sumaišykite su pjaustytais svogūnais. Apkepinkite aliejuje. Gautą padažą supilkite į padažinę. Vištų kepenėles nuplaukite ir pakepinkite likusiame aliejuje ant stiprios ugnies vis pamaišydami. Pagardinkite maltais juodaisiais pipirais, druska, pilkite grietinėlę, pomidorų padažą ir patroškinkite dar 10 min. Kepenėles patiekite su svogūnų padažu (atskirai) ir ryžiais.

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Aktualijos

Featured

Įvairenybės

Jaunimas

Kaimas

Krašto žinios