Reikės: 4 stambesnių vištienos krūtinėlių, 2–3 apelsinų, 3–4 valgomų šaukštų sojų padažo, pora skiltelių česnako, 1 arb. šaukštelių medaus, 2 arb. šaukštelių garstyčių su grūdeliais.
Mėsą supjaustome nelabai smulkiais gabalėliais. Marinatui gerai sumaišome sojos padažą, trintą česnaką, medų, garstyčias ir kelių apelsinų sultis. Galima patarkuoti apelsino žievelės. Apelsinų reikia tiek, kad jų sultys, sumaišytos su kitomis marinato dalimis, apsemtų mėsą. Marinatu užpilame vištieną ir palaikome šaldytuve per naktį.
Pasimarinavusią mėsą sumauname ant iešmų ir kepame ant labai karštų žarijų iš visų pusių tik po vieną kartą. Vištienos krūtinėlė bus minkšta ir sultinga, jei neperkepsim, ilgai nevartysim ir nedžiovinsim, todėl ir reikia kepti karštai, bet trumpai.