Utenos rankininkai dalyvavo tarptautiniame turnyre

Čekijoje, Prahos mieste, kovo 29-balandžio 2 dienomis vyko tradicinis 26-asis tarptautinis rankinio turnyras „Prague handball cup – 2018“. Turnyre dalyvavo 627 komandų iš 26 valstybių. Pagal gimimo metus vaikinai ir merginos buvo suskirstyti į penkias amžiaus grupes. Jauniausi – 11 metų, vyriausi – 19 metų.

Šiame turnyre dalyvavo ir Utenos daugiafunkcinio sporto centro auklėtiniai dalyvavo 1999 metais gimusių vaikinų amžiaus grupėje (treneris Gediminas Paukštė). Šioje amžiaus grupėje dalyvavo 54 komandos iš keturiolikos valstybių.

Utenos rankininkai grupės varžybose žaidė su Vokietijos, Šveicarijos, Danijos ir Čekijos komandomis – Utenos komanda iškovojo dvi pergales ir patyrė tris pralaimėjus. Dėl B taurės, Utenos DSC komanda 1/16 finale susitiko su Vokietijos TSV Wendelstein komanda ir ją nugalėjo rezultatu 20:4. 1/8 finale susitiko dvi komandos iš Lietuvos: Utenos DSC – R. S. Sporto gimnazija. Šią dvikovą rezultatu 14:19 laimėjo R.S. Sporto gimnazija. Po šio pralaimėjimo Utenos rankininkai savo dalyvavimą varžybose baigė.

Utenos jaunimo rankinio komanda tarptautiniame turnyre įgijo daug teigiamos patirties.

Utenos DSC inf.

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video

Aktualijos

Featured

Ignalinos naujienos

Įvairenybės

Jaunimas

Kaimas