Puiki žinia krepšinio gerbėjams: kapitonas dovanoja didelę nuolaidą bilietams

Balandžio 6 dieną (penktadienį) bilietams į Utenos „Juventus“ namų rungtynes taikoma net 30 proc. nuolaida. Už tokią puikią dovaną sirgaliai turėtų būti dėkingi „Juventus“ kapitonui Arvydui Šikšniui.

Praėjusį ketvirtadienį Simas Buterlevičius ir A. Šikšnius buvo pakviesti į „Mano pramogos“ rengiamą tiesioginę transliaciją, kurios metu „Juventus“ komandos gerbėjai turėjo galimybę uždavinėti jiems klausimus.

Smagiausias pokalbio momentas – iššūkis A. Šikšniui. Uteniškių kapitonas turėjo pademonstruoti savo taiklumą nuo baudų metimo linijos mesdamas tris baudų metimus. Nors vieno netaiklaus metimo kaina – 30 proc. nuolaida visiems „Juventus“ namų rungtynių bilietams penktadienį. Sirgalių džiaugsmui paskutinis baudos metimas skriejo pro šalį.

Savų žiūrovų akivaizdoje šiame reguliariajame sezone uteniškiai balandžio 7 dieną kausis su Panevėžio „Lietkabeliu“, balandžio 15 dieną – su Pasvalio „Pieno žvaigždėmis“, balandžio 19 dieną – su Prienų-Birštono „Vytautu“ ir gegužės 3 dieną – su Šiaulių „Šiauliais“.

„Juventus” inf.

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video

Aktualijos

Featured

Ignalinos naujienos

Įvairenybės

Jaunimas

Kaimas