Seime – unikali fotografijų paroda

Seimo narės Virginijos Vingrienės, priklausančios Aplinkos apsaugos komitetui, iniciatyva LR Seime atidaryta gamtos fotografų klubo „Žalias skėtis“ narių fotografijų paroda „Rytų Aukštaitijos gamta“.

Atidarant parodą dalyvavo Seimo narės V. Vingrienės pakviesti Seimo nariai fotografų kraštiečiai, parodos atidarymo spaudos konferencijoje kalbėjo ir Ignalinos rajono savivaldybės meras Henrikas Šiaudinis.

Gamtos fotografų klubo „Žalias skėtis” prezidentas Rimantas Udras pristatė į Seimą atvykusius nuotraukų autorius: zarasiškius Rimantą Bikulčių ir Alvydą Stauską, švenčioniškius Benediktą Jakštienę ir Algį Jakštą, kurie spaudos konferencijoje pasidalijo savo mintimis apie gamtos fotografiją ir klubą, kuris, anot prezidento, šiuo metu vienija 42 fotografus. O ignalinietis Seimo narys Gintautas Kindurys patikino, kad šviesiu stikliniu koridoriumi, kuriame eksponuojamos fotografijos, kas dieną ne po vieną kartą praeina ne tik Seimo nariai, bet ir labai daug įvairių žmonių, todėl jos bus matomos.

Laikraščio „Utenos diena” inf., Vytauto Ridiko nuotr.

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video

Aktualijos

Featured

Ignalinos naujienos

Įvairenybės

Jaunimas

Kaimas