Neblaivios moters kelionė nusipirkti svaigalų baigėsi gyventojo kieme

Sekmadienio popietę neblaivi Ąžuolijos (Utena) gyventojams gerai žinoma moteris vairuodama automobilį sankryžoje nepraleido pagrindine gatve važiavusios transporto priemonės – abi mašinos susidūrė ir nuo smūgio atsidūrė gyvenamojo namo kieme.

Vienas avarijos liudininkas, gyvenantis minėto mikrorajono Algirdo gatvėje, pasakojo, kad sekmadienio popietę išgirdo baisų trenksmą. Vyras iškart suprato, kad netoliese nutiko nelaimė. Jis išbėgo į gatvę ir pamatė, jog Algirdo ir Vasaros gatvių sankryžoje įvyko avarija. „Vasaros gatve važiavo juodas automobilis „Volkswagen Passat”, kuris kirto Algirdo gatvę. Šia gatve važiavo kitas žalios spalvos „Volkswagen” markės automobilis. Po smūgio transporto priemonės įskrido į namo kiemą. Moteris, kuri buvo neblaivi, po avarijos išėjo į savo namus, po kurio laiko vėl atėjo ir atsinešė saulėgrąžų. Mano žiniomis, nekaltai nukentėję keleiviai išvežti į gydymo įstaigą, jiems buvo uždėti kaklo įtvarai”, – pasakojo avarijos liudininkas. Vyras tikino savo akimis matęs, kad moteris buvo neblaivi – pūtė į alkoholio matuoklį ir jai buvo nustatytas daugiau nei vienos promilės neblaivumas. Kiti liudininkai matė, kaip ši moteris važiavo į netoli jos namų esančią „Žibutės” parduotuvę pirkti alaus. Algirdo ir Vasaros gatvių gyventojai džiaugėsi, kad šis eismo įvykis baigėsi laimingai. Anot jų, pasekmės galėjo būti kur kas skaudesnės. Buvo ir tokių, kurie matė moterį vakare vėl sėdant prie automobilio vairo ir kažkur išskubant.

Utenos apskrities vyriausiojo policijos komisariato pareigūnų teigimu, šios avarijos kaltininkė „įpūtė” iki 1,5 prom. alkoholio. Juodos spalvos automobilis, kurį vairavo neblaivi vairuotoja, iškart po eismo įvykio išgabentas.
Lapkričio 10-os popietę feisbuko grupės „Pagalba vairuotojams Utenoje” nariai ėmė dalytis šios avarijos nuotraukomis bei informacija. Užvirė karštos diskusijos, viešojoje erdvėje kilo audra. „Jei kam įdomu, tai avariją sukėlė žinoma Klebonžemio moteris su nemenku noru išgerti. Avariją padarė ne su savo automobiliu ir su 1,5 prom. ant skaitliuko. Padariusi avariją išėjo su daiktais namo, pasiėmė sėmkių ir grįžo”, – rašė vienas internautas. Pasipylė kaltinimų lavina, netrukus internautai susipyko, o vienas komentatorius negailėjo ir necenzūrinių žodžių, kuriais drabstė kitus pasisakiusius uteniškius.

Dėkojame portalo udiena.lt skaitytojams, atsiuntusiems nuotraukų ir suteikusiems informaciją.

Laikraščio „Utenos diena” inf., avarijos liudininko nuotr.

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video

Aktualijos

Featured

Ignalinos naujienos

Įvairenybės

Jaunimas

Kaimas