Chuliganą policija surado

Spalio 3-ią, 20.37 val., nukentėjo „Utenos dienos“ redakcijos durys – buvo išmuštas jų stiklas. Po šio incidento kitą dieną iškvietus policijos pareigūnus tapo aišku, jog tai buvo padaryta tyčia. Viską nufilmavo redakcijos kameros. Policijos pareigūnai nufilmuotus vaizdus, kaip daužiamas stiklas, išsivežė.

Teko sutvarkyti šukes, išimti sudaužytą paketą ir duris užkalti statybine plokšte, kol bus padarytas naujas stiklo paketas. Gamintojas sakė, kad užsakymą atliks per dvi savaites. Buvo suskaičiuoti nuostoliai, o tikimybė, jog suras neklaužadą, išmušusį stiklą, kasdien blėso. Tačiau nepraėjo nė dvi savaitės ir Utenos apskrities vyriausiojo policijos komisariato Veiklos skyriaus vyresnysis tyrėjas Audrius Misiūnas, antradienį paskambinęs į redakciją, pranešė, jog surastas jaunuolis, išmušęs redakcijos durų stiklą, ir greitai atvažiuos su pareigūnais atsiprašyti už padarytą žalą. Prieš tai jaunuoliui policijos pareigūnai surašė dokumentus, kurie veikiausiai keliaus į teismą.

Nepilnametis jaunuolis iš Anykščių rajono, lydimas ašarojančios mamos, atsiprašė ir pažadėjo nuostolius atlyginti. Šiuo metu jis mokosi vienoje iš Anykščių rajono gimnazijų, yra abiturientas. Langas buvo iškultas dėl to, kad jis, kaip sakė „Utenos dienai”, netoli redakcijos susipyko su draugu ir savo pyktį išliejo kumščiu smogdamas į duris.
„Utenos diena” dėkoja A. Misiūnui ir Veiklos skyriaus pareigūnėms Jurgitai Aldusevičiūtei bei Rimai Fedaravičienei už pagalbą išaiškinant šį chuliganizmo atvejį.

 

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video

Aktualijos

Featured

Ignalinos naujienos

Įvairenybės

Jaunimas

Kaimas