Ignalina – dangaus takais

Ignalinos rajono savivaldybės administracija spaudai parengė nuotraukų albumą „Ignalina dangaus takais“. Kovo mėnesį leidykla „Vyzdys” užbaigė leidybos darbus. Dabar knygą galima įsigyti Ignalinos rajono turizmo informacijos centre ir parduotuvėje „Liepa“. Ignalinos rajono savivaldybė naująjį leidinį naudos reprezentacinėms reikmėms.

Albume sudėtos nuotraukos iš paukščio skrydžio. Didžiausia padėka kūrybiškai bendradarbiavusiems ir daugiausia nuotraukų pateikusiems fotografams Algirdui Panavui, Valdui Martinkui, Vytautui Rafanavičiui, Juozui Navickui. Knygos pristatymas planuojamas gegužės pradžioje, minint Spaudos atgavimo, kalbos ir knygos dieną.

„Ignalinos kraštas garsėja nuostabiais kraštovaizdžiais ir darbščiais, kūrybingais žmonėmis. Ne veltui mūsų simbolis – baltoji vandens lelija. Ji kalba apie tyrą gamtos grožį, švarią aplinką, šviesias mintis ir svajones. Mylime Ignaliną ir norime, kad jos grožį pamatytų ir įvertintų kuo daugiau žmonių, kad atvyktų pakeliauti po mūsų kraštą ir išsivežtų pačius geriausius įspūdžius. Šis nuotraukų albumas pristato gražiausias vietas, kurias gali pamatyti iš paukščio skrydžio. Taigi kviečiame pakilti ir pasigrožėti mūsų nuostabaus krašto vaizdais”, – rašoma knygos įžangoje.
Knygoje yra pateikiamos vaizduojamų lankomų objektų GPS koordinatės ir išimamas žemėlapis. Tai labai patogu keliaujantiems žmonėms.

Ignalinos r. savivaldybės administracijos inf.

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video

Aktualijos

Featured

Ignalinos naujienos

Įvairenybės

Jaunimas

Kaimas