Miesto sode – spalvinga šventė „Laiveliu į vasarą“

Gegužės 31-ą Tarptautinės vaikų gynimo dienos ir ateinančios vasaros proga Utenos miesto sode įvyks šeimas, darželius ir mokyklas sujungsianti spalvinga šventė „Laiveliu į vasarą”. Atviros kūrybinės erdvės „Pokšt” menininkai kviečia vaikus ir jų tėvus, padedant mokytojams, seneliams, kaimynams, pasigaminti laivelį, jį papuošti ir atsinešti į Miesto sodą, šalia Senukų prekybos centro.

Galima turėti bendrą darželio, mokyklos ar kiemo laivelį. Nespėjusių pasirengti iš anksto lauks improvizuotos laivelių gamybos dirbtuvės ant upės kranto. Šventės dalyvius paskutinę pavasario dieną pasitiks smagi muzika, pasakų personažai, bus galima piešti ant veidukų ir įveikti piratiškų kliūčių ruožą.
Puikią vasarišką nuotaiką garantuos milžiniški muilo burbulai, pokštai ir kitos linksmybės. Renginį vainikuos mažųjų ypač laukiamas laivelių leidimas upe, po kurio greičiausių laivelių autoriai bus apdovanoti prizais. Įsteigtos nominacijos bus įteiktos ne tik greičiausiems, bet ir spalvočiausiems, tautiškiausiems, kūrybiškiausiems, išradingiausiems, ekologiškiausiems, linksmiausiems, keisčiausiems ir puošniausiems laiveliams.

Renginio programa:

15:30 Laivelių dirbtuvės
16:00 Šventės pradžia. Laivelių leidėjų registracija. Linksmybės ir išbandymai
17:30 Laivelių plukdymas ir apdovanojimai

Utenos rajono savivaldybės administracijos inf.

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video

Aktualijos

Featured

Ignalinos naujienos

Įvairenybės

Jaunimas

Kaimas