Sporto baras jau sulaukė pirmųjų lankytojų

Praėjusį savaitgalį Utenoje pradėjo veikti dar viena maitinimo įstaiga gražiu ir išskirtiniu pavadinimu – Sporto baras. Šio naujo baro, įsikūrusio Aukštakalnio mikrorajone, šalia prekybos centrų, laukia graži ateitis – jis bus išskirtinis ne tik sporto mėgėjų gausa, bet ir interjeru bei savininkų požiūriu į šio baro funkcionavimą.

Baras – sporto mylėtojams

Baro pavadinimas įpareigoja rodyti išskirtinį dėmesį sportui. Kaip sakė vienas iš šio baro savininkų Eimantas Skersis, šiuo metu einantis „Juventus” klubo direktoriaus pareigas, tai baras su savo atributika ir išskirtinumu, kurio neturi net ir sostinės klubai. Baro erdvėje – daug simbolikos. Be mūsų šalies krepšinio žvaigždės Jono Valančiūno marškinėlių, pažymėtų 17 numeriu ir parašu ant jų, šiame bare gausu ir kitų krepšininkų atributikos. Puikuojasi neseniai „Juventus” klubui atstovavusių krepšininkų Morkeliūno bei Gintauto Matulio varžybose vilkėti marškinėliai, šiuo metu futbolo klube „Utenis” žaidžiančio uteniškio puolėjo Egidijaus Varno ir kitų uteniškių ar Utenos klubams atstovavusių sportininkų marškinėliai. Prie įėjimo baro lankytojai išvys miestą ir šalį garsinančios sportininkės Simonos Krupeckaitės dviratį, krepšinio ir rankinio kamuolius, ant kurių puikuojasi sportininkų autografai, prizus ir taures. Baro lankytojai pamatys ir Vito Gerulaičio teniso raketę.
Tikimasi, kad bent vienu trofėjumi papildys ir garsus pasaulio lenktynininkas, Dakaro ralio dalyvis Benediktas Vanagas, kurio šaknys – iš Utenos rajono.

Baro unikumas – tiesioginės sporto transliacijos

Utenoje jau veikia baras, kviečiantis lankytojus vakarais ne tik gurkšnoti alų, bet ir praleisti laiką prie gausybės televizorių ekranų, kuriuose nuolat transliuojamos sporto programos. Sporto aistruoliai galės stebėti ne tik mylimo futbolo klubo „Utenis” susitikimus su varžovais, bet ir „Juventus” krepšininkų varžybas su „Žalgiriu”. Tikimasi, kad uteniškių varžybos nesibaigs vien kauniečių pergalėmis tiek savo, tiek Utenos daugiafunkcio sporto centro aikštelėse, juk Utenos „Juventus”, įkvėpti moterų krepšininkių triumfo Lietuvos moterų krepšinio lygoje, jau pateko tarp keturių geriausių šalies komandų. Baro televizoriai transliuos ir kitas varžybas.

Atidarymas – su sporto įžymybėmis

Baro atidaryme dalyvavo sportininkai ir gausybė verslo pasaulio atstovų. Pagerbti keturių mėnesių savininkų triūso atvyko Utenos rajono savivaldybės tarybos narys, verslininkas Vilius Jasiūnas, rajono savivaldybės mero patarėjas Henrikas Zabiela, barui įteikęs suvenyrą – praėjusiais metais Helmo mieste Utenos savivaldybininkų iškovotą futbolo taurę, rajono savivaldybės administracijos Švietimo, sporto ir jaunimo reikalų skyriaus vedėjas Romualdas Kraulišas. Klube apsilankė ir „Juventus” vyriausiasis strategas Dainius Adomaitis, kurį lydėjo „Juventus” prezidentas ir Utenos rajono savivaldybės tarybos narys, buvęs krepšininkas Žydrūnas Urbonas. Anot D. Adomaičio, tai puikus klubo savininkų sumanymas, atversiantis kelius ir sportininkams kultūringai praleisti laisvalaikį.
Baro savininkai E. Skersis ir verslininkas Gytis Vedrickas, priimdami miesto visuomenės sveikinimus, pabrėžė, jog ši vieta išsiskirs ir kitokiu meniu. Sporto baro savininkai teigė norintys pakeisti visuomenės požiūrį į maitinimo įstaigas, todėl čia vyks proto mūšiai, smagiai praleisti laiką galės ir sporto mėgėjai, ir senjorai. Pastariesiems, anot savininkų, bus rodomas išskirtinis dėmesys.

Autoriaus nuotr.

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video

Aktualijos

Featured

Ignalinos naujienos

Įvairenybės

Jaunimas

Kaimas