Įsirenkite darbo kambarį namuose

Darbas namuose jau kurį laiką nebėra sunkiai pasiekiama svajonė, kadangi dėka interneto ir kitų kompiuterinių technologijų vis daugiau darbų galima atlikti nuotoliniu būdu. Tačiau, kad ir kaip viliojančiai darbas namuose skamba, jis yra nėra jau toks lengvas ir malonus, jeigu darbo aplinka nenuteikia darbui. Nemažai nuotoliniu būdu dirbančių žmonių dirba tiesiog ant sofos, prie televizoriaus – tokia aplinka neleidžia susikaupti darbui, blaško ir neteikia jokios motyvacijos dirbti. Taigi, šįkart pakalbėsime apie tai, kokia aplinka gerina produktyvumą, kokie roletai diena naktis arba žaliuzės reikalingos, kokią kėdę pasirinkti ir panašiai.

4 patarimai įsirengiant darbo kambarį

Nesiruošiame jūsų gąsdinti pasiūlymais perstatyti kambario sienas, kloti naujas grindis ar pirkti brangius baldus. Mūsų tikslas yra padėti jums susikurti pačią geriausią darbo aplinką su kuo mažesnėmis išlaidomis.

Įsitaisykite patogiai

Jeigu dirbate namuose, tai reiškia, kad kiekvieną dieną teks sėdėti po kelias valandas, todėl būtinai įsigykite patogią kėdę, monitorių laikykite akių lygyje ir sėdėkite tiesiai. Pasirūpinkite, kad kėdė turėtų kuo daugiau reguliavimo padėčių.
Dokumentams naudokite laikiklius ant sienos
Ar pastebėjote, kad kai kuriuos aplankus arba sąsiuvinius darbo metu naudojate kasdien? Kadangi jūsų darbovietė yra namai, o ne biuras, dažnai naudojamus dokumentus patogu laikyti ant sienos – tiesiog įsigykite dokumentų arba žurnalų laikiklį ir pakabinkite jį. Tai užtikrins, kad patys reikalingiausi dokumentai nepasimes ant stalo.

Naudokite etiketes

Etiketės ne tik pavers jūsų darbovietę „rimtesne”, bet ir leis žymiai lengviau sudėlioti visus daiktus į savo vietas. Pavyzdžiui, jeigu nuolat gaunate įvairių su darbu susijusių laiškų, tada galite suskirstyti stalčių į kelias kategorijas ir sudėlioti ten gautus laiškus.

Pasirūpinkite tinkamu apšvietimu

Darbo vietoje svarbi ne tik lempa, bet ir natūralus apšvietimas. Kai kambaryje nėra tiesioginių saulės spindulių, galima dirbti ir be jokių užuolaidų, tačiau spiginant saulei arba sutemus norisi uždengti langus. Tam geriausiai tinka roletai diena naktis. Jie leidžia lengvai reguliuoti į kambarį patenkančios šviesos kiekį.

Atskirkite darbą nuo laisvalaikio

Jeigu turite galimybę, darbui skirkite kuo atokesnę vietą namuose – geriausiu atveju, atskirą kambarį. Jeigu kiekvieną dieną dirbsite ten, kur ir ilsitės, psichologiškai bus sunku pailsėti poilsiaujant, o dirbant nepavyks susikaupti. Taigi, įsirenkite darbovietę tinkamai. O tokias prekes, kaip roletai diena naktis, žaliuzės ir įvairūs biuro aksesuarai rasite apsilankę internetinėje parduotuvėje www.senukai.lt.

 

 

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video

Aktualijos

Featured

Ignalinos naujienos

Įvairenybės

Jaunimas

Kaimas