Vištienos ir daržovių troškinys

Reikės
8 vištų sparnelių, 16 pievagrybių, 10 mažų morkų, druskos ir pipirų pagal skonį, šaukšto medaus, 2 šaukštų garstyčių, 3 česnako skiltelių, sviesto.

Gaminimas:
vištų sparnelius įtrinkite druska, pipirais ir išspaustais česnakais. Palikite pusvalandžiui. Morkas nuskuskite, jei didesnės, perpjaukite pusiau, pabarstykite druska ir aptepkite medumi. Į vieną dubenį sudėkite vištieną, morkas, nuplautus pievagrybius ir išmaišykite su grūdėtomis garstyčiomis. Viską suberkite į sviestu išteptą kepimo indą ir kepkite iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 35–40 minučių.

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video

Aktualijos

Featured

Ignalinos naujienos

Indraja

Įvairenybės

Jaunimas