Sluoksniuotos vištienos salotos

Reikės
150 g džiovintų slyvų, 200 g pievagrybių, svogūno, 200 g vištos krūtinėlės, agurko, 200 g fermentinio sūrio, majonezo.

Gaminimas:
užvirkite vandenį ir užpilkite jį ant džiovintų slyvų. Po pusvalandžio nusausinkite popieriniu rankšluosčiu. Apkepinkite pjaustytus svogūnus su pievagrybiais. Virtą vištieną supjaustykite šiaudeliais. Inde salotas reikia sluoksniuoti tokia tvarka: slyvos (pjaustytos šiaudeliais), kepinti pievagrybiai ir svogūnai, pjaustyta vištiena, majonezas, agurkas (pjaustytas šiaudeliais), tarkuoto fermentinio sūrio sluoksnis ir majonezo sluoksnis. Papuoškite.

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Naujienos iš interneto

Sponsored Video

Aktualijos

Featured

Ignalinos naujienos

Įvairenybės

Jaunimas

Kaimas