Šašlykai

Reikės 3 kg nugarinės, 3–4 svogūnų, sojų padažo (200 g), juodųjų pipirų, druskos, acto (apie 100 g), virinto vandens (apie 100 g).

Gaminimas: per stambią tarką sutarkuokite svogūnus ir berkite ant pjaustytos mėsos. Supilkite sojų padažą. Įberkite juodųjų pipirų pagal skonį ir viską gerai išmaišykite. Prislėkite ir dėkite nakčiai į šaldytuvą. Jei trūksta aštrumo, galima papildomai įberti juodųjų pipirų. Druskos berti nereikia. Kitą dieną prieš 3–4 val. iki kepimo į dubenį su šašlykais įpilkite virinto vandens ir acto mišinio. Įberkite druskos pagal skonį ir viską gerai išmaišykite, prislėkite ir laikykite šaldytuve tol, kol kepsite.

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Aktualijos

Featured

Įvairenybės

Jaunimas

Kaimas

Krašto žinios