Reikės: 100 g bulvių, 100 g morkų, 100 g raugintų agurkų, 100 g konservuotų žirnelių, 100 g obuolių, 100 g vištienos, 50 g džiovintų baravykų, 50 g svogūno, 100 ml majonezo.
Gaminimas: vištieną, džiovintus baravykus, morkas ir bulves išvirkite kiekvieną atskirai.
Obuolius, virtas bulves ir morkas nulupkite, iš agurkų išimkite sėklas ir supjaustykite kubeliais. Išvirtus pjaustytus grybus apkepinkite aliejuje kartu su smulkintais svogūnais ir atvėsinkite. Daržoves ir grybus sumaišykite su smulkinta vištiena. Berkite žirnelius, krėskite pusę majonezo ir viską išmaišykite. Salotas sudėkite kauburėliu į salotinę, ant viršaus užpilkite likusį majonezą.