Pertrinta vištienos sriuba

Reikės: 400 g vištienos, 300 g saliero, poro, 3 bulvių, 2 česnako skiltelių, sultinio, 100 ml grietinėlės, šaukšto aliejaus, druskos ir pipirų pagal skonį, šiek tiek čiobrelių.

Gaminimas: 

porą ir česnaką supjaustykite, pakepinkite įkaitintame aliejuje. Daržoves supjaustykite, sudėkite prie poro ir česnako, trumpai apkepkite ir užpilkite sultiniu. Virkite, kol daržovės suminkštės. Pagardinkite prieskoniais, pavirkite kelias minutes ir nuimkite nuo viryklės. Sriubą sutrinkite, įmaišykite grietinėlę ir dar pakaitinkite. Patiekite su virta vištiena.

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Aktualijos

Featured

Įvairenybės

Jaunimas

Kaimas

Krašto žinios