Naminiai žuvų piršteliai

Reikės: 500 g menkių filė, druskos, juodųjų pipirų, čiobrelių, kiaušinio, miltų, džiūvėsėlių, aliejaus, skiltelės česnako, citrinos.

Gaminimas: filė supjaustykite pirštelių dydžio gabalėliais. Pabarstykite druska, juodaisiais pipirais. Paruoškite 3 lėkštes su miltais, kiaušinio plakiniu ir džiūvėsėlių trupiniais. Į trupinius įmaišykite čiobrelių, kad žuvis įgautų subtilų aromatą. Filė gabaliukus apvoliokite miltuose, tada suvilgykite kiaušinio plakinyje ir apvoliokite trupiniuose. Keptuvėje įkaitinkite aliejų ir kepkite žuvies pirštelius maždaug 5 minutes, kol jie paruduos. Galite pašlakstyti česnako sultimis ar įdėti česnako skiltelę į keptuvę. Iškepusius pirštelius sudėkite ant popierinio rankšluosčio, kad susigertų riebalų perteklius. Patiekite su citrinos griežinėliais.

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Naujienos iš interneto

Sponsored Video

Aktualijos

Featured

Ignalinos naujienos

Įvairenybės

Jaunimas

Kaimas