Morkų pyragas

Reikės: 3 morkų, 175 ml aliejaus, 175 g cukraus, 3 kiaušinių, 100 g razinų, 100 g miltų, 1 šaukštelio sodos, 1 šaukštelio cinamono, 350 g varškės, 100 g sviesto, 100 g baltojo šokolado.

Gaminimas: išplakite kiaušinius, aliejų, cukrų, sudėkite smulkiai sutarkuotas morkas, razinas. Miltus sumaišykite su soda, cinamonu. Šį mišinį suberkite į morkų masę. Viską gerai išmaišykite. Kepimo formą ištepkite sviestu arba išklokite kepimo popieriumi (jei tai ne silikoninė forma). Paruoštą tešlą supilkite į formą, kepkite 180 °C įkaitintoje orkaitėje apie 40 min. Kremui varškę išplakite su kambario temperatūros sviestu, supilkite ištirpintą šokoladą. Viską dar kartą išplakite iki vientisos masės. Iškeptą pyragą atvėsinkite, perpjaukite pusiau, pertepkite kremu. Viršų taip pat sutepkite kremu.

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Naujienos iš interneto

Sponsored Video

Aktualijos

Featured

Ignalinos naujienos

Įvairenybės

Jaunimas

Kaimas