Itališkas plokštainis

Reikės: 6 obuolių (geriau kietesni ir rūgštesni), pagal skonį cinamono, 3 kiaušinių, 1 stiklinės cukraus, 2 stiklinių miltų, 1 šaukštelio kepimo miltelių, 1 stiklinės razinų, riešutų, džiovintų vaisių mišinio.

Gaminimas:

kiaušinius iki baltų putų išplakite su cukrumi. Suberkite miltus, sumaišytus su kepimo milteliais. Įmaišykite nuluptus, kubeliais supjaustytus ir cinamonu pabarstytus obuolius, džiovintas gėrybes. Formą patepkite riebalais ir pabarstykite miltais, supilkite tešlą ir kepkite apie valandą 180 laipsnių temperatūros orkaitėje, kol viršus gražiai pagels, o įkištas medinis pagaliukas bus neaplipęs tešla.

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Naujienos iš interneto

Sponsored Video

Aktualijos

Featured

Ignalinos naujienos

Įvairenybės

Jaunimas

Kaimas