Reikės
6 nedidelių burokėlių, 250 g maltos mėsos, 150 g špinatų, svogūno, 2 česnako skiltelių, majonezo, 70 g fermentinio sūrio, 2 šaukštų aliejaus, 250 ml sultinio, druskos ir juodųjų pipirų pagal skonį.
Gaminimas:
burokėlius išvirkite ir šaukšteliu išgremžkite vidų. Keptuvėje įkaitinkite aliejų ir pakepinkite susmulkintus svogūnus, česnakus, paskui sudėkite maltą mėsą, atšildytus bei susmulkintus špinatus ir troškinkite, kol mėsa iškeps. Įdarą pagardinkite prieskoniais. Gauta mase prikimškite burokėlius. Ant viršaus užkrėskite po šaukštelį majonezo. Burokėlius sudėkite į karščiui atsparų indą, supilkite sultinį ir dėkite į 180 laipsnių kaitrumo orkaitę. Kepkite 10 min., paskui uždėkite po gabalėlį sūrio ir 5 minutėms pašaukite į orkaitę.