Reikės: 1 pakelio šaldytos sluoksniuotos tešlos, 300 g aguonų, 5 šaukštų cukraus pudros, 50 g sviesto, 1 puodelio razinų, 1 kiaušinio.
Gaminimas: aguonas ir razinas (atskirai) užpilkite karštu vandeniu ir palikite, kol atvės. Nusunkite. Į aguonas sudėkite minkštą sviestą, cukraus pudrą ir sutrinkite elektriniu trintuvu. Suberkite razinas ir išmaišykite. Atšildytą sluoksniuotą tešlą iškočiokite ir padalykite į tris juostas. Į kiekvienos juostos vidurį sudėkite po juostą aguonų mišinio ir sulenkite pusiau (turėtų išeiti įdaryti tešlos cilindrai). Supjaustykite 3–4 cm storio bandelėmis, jas sudėkite ant kepimo popieriumi ištiestos skardos ir aptepkite kiaušinio plakiniu. Kepkite iki 180 °C įkaitintoje orkaitėje apie 20–25 minutes.