Dūkšte – jaunimo erdvė

Jauni žmonės nori turėti vietą, kurioje galėtų susiburti, kartu leisti laiką, užsiimti mėgstama veikla. Tokia erdvė atsirado Dūkšte.

Spalio 14 dieną Ignalinos rajono kultūros centro Dūkšto padalinyje įvyko jaunimo erdvės atidarymas. Renginio metu buvo pasidžiaugta įgyvendinta idėja, pristatytos planuojamos veiklos, skambėjo jaunosios atlikėjos Karolinos Boguševičiūtės dainos, susirinkusieji buvo apdovanoti saldžiomis dovanėlėmis. Jaunimo erdvės įkūrėjams ir jaunimui už aktyvumą dėkojo ir sveikino Ignalinos rajono savivaldybės meras Justas Rasikas, administracijos direktorė Jūratė Balinskienė, jaunimo reikalų koordinatorė Asta Savičiūnaitė bei Jaunimo reikalų tarybos narė Aušra Čeponienė. Svečiai linkėjo kūrybiškumo, veiklumo ir smagaus laiko kartu.  

Laisvalaikio organizavimo specialistė Renata Tirilė dėkojo visiems prisidėjusiems prie šios idėjos įgyvendinimo ir kvietė naudotis jaunimo erdve, dalyvauti būsimose veiklose. Kaip ji sakė, Dūkšto kultūros namai yra atviri kiekvienam miesto gyventojui ir svečiui.

Susitikime buvo išsakyta mintis, kad tokios erdvės jauniems žmonėms turėtų atsirasti ir kiekvienoje didesnėje Ignalinos rajono gyvenvietėje. Svarbu, kad jaunimas jaustųsi laukiamas ir kviečiamas, kad turėtų, kur saugiai ir prasmingai leisti laisvą laiką. O buvimas kartu dažniausiai virsta įdomiausiomis ir smagiausiomis veiklomis, kurios įprasmina šaunų laisvalaikio organizavimo specialistų bendradarbiavimą su jaunimu.

Ignalinos r. savivaldybės administracijos inf.

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video

Aktualijos

Featured

Ignalinos naujienos

Įvairenybės

Jaunimas

Kaimas