„ELDA baldai“ – nauja baldų parduotuvė

Per pastaruosius kelerius metus Utenos baldų rinkoje įvyko nemenkų pokyčių. Kelių gamintojų baldų parduotuvės uždarė salonus, dar kelios pakeitė vietą ir sumažino baldų asortimentą. Uteniškiams, norintiems pasikeisti senus ar išsirinkti naujus baldus, reikėjo važiuoti į sostinę ar kitus miestus. Nuo šiol naujame baldų salone „ELDA baldai”, kuris yra Kauno g. 17, Utenoje, kiekvienas ras daugelio Lietuvos ir kitų šalių gamintojų siūlomų baldų.

Patirtis ir kainos bei kokybės santykis

„Baldais prekiaujame jau 15 metų ir per šį laikotarpį sukaupėme didelį žinių bagažą, todėl mūsų parduotuvėse kiekvienas suras sau priimtiniausią variantą”, – sakė parduotuvės vadovai ir savininkai Eglė ir Linas Juškai. Savininkų teigimu, Utenoje atidaroma parduotuvė jau antroji – kita parduotuvė jau ne vienus metus yra Raseiniuose. E. ir L. Juškas atidaryti baldų parduotuvę Utenoje paskatino patys uteniškiai. „Parduotuvėje Raseiniuose sulaukdavome labai daug uteniškių, dar daugiau jų baldus išsirinkdavo ir užsisakydavo internetu www.eldabaldai.lt”, – sakė E. Juškė. Pasak moters, Utenos regionas daugelio baldų gamintojų salonų yra paliktas nuošalyje ir tam turėjo įtakos kelios priežastys. Bene svarbiausia, kad vienam gamintojui baldų saloną išlaikyti yra sudėtinga, todėl „ELDA baldai” siūlo daugelio gamintojų produkciją, čia kiekvienas gali rinktis nuo pigiausios – ekonominės – klasės baldų ar čiužinių iki pačių prabangiausių ir aukščiausios kokybės produktų.

Šimtai įvairiausių baldų ir čiužinių

„ELDA baldai” salonas Utenoje yra pačiame miesto centre – Kauno g. 17, II aukšte, erdviose apie 300 kv. m patalpose. „Čia turime geriausių Lietuvos gamintojų virtuvės, svetainės, minkštų, miegamojo, prieškambario, biuro, vaikų baldų bei įvairiausių čiužinių – nuo modernių iki klasikinių”, – sakė L. Juška. Tik įžengus pro duris akys krypsta į funkcionalius svetainės baldus – čia jų itin didelis pasirinkimas. Yra prabangių odinių kampų su foteliais ir paprastesnių iš įvairios medžiagos, spalvų bei raštų. Prie kiekvieno kampo siūlomas modernus stalas, kurio funkcionalumas ir vokiška kokybė stebina – stalą galima pakelti ar nuleisti, kasdien naudoti nedidelį, o užsukus būriui svečių labai lengvai išskleisti. Prie šių baldų puikiai dera ir kiti baldai: staliukai, komodos, miegamosios sofos, sekcijos bei spintelės. Beveik pusė salono erdvės skirta miegamojo baldams. „Turime naujausių įvairių gamintojų miegamojo baldų, daugelį jų kuria dizaineriai, taigi kiekvienas uteniškis pagal poreikį išsirinks modelį, spalvą bei prie jo derantį čiužinį, – įsitikinusi E. Juškė. – Salone ypač platus įvairiausių čiužinių suaugusiems ir vaikams pasirinkimas: nuo 100 iki 15 000 ir daugiau eurų, nuo itin paprastų iki labai prabangių.” Anot salono vadovų, uteniškiui užsukus į „ELDA baldai” apžiūrėti turimų baldų, pardavėjas konsultantas, išsiaiškinęs pirkėjo poreikius, padės išsirinkti geriausią variantą. „ELDA baldai” gamina ir stumdomas duris, miegamojo spintas bei virtuvės baldus, tačiau daugiausia prekiaujama jau gerai Lietuvoje žinomais firmų „Magrės baldai”, „Grafų baldai”, „Justsofa”, „Baldų projektai”, „Delaris”, „GBF”, „Nemuno baldai”, „Optimata”, „Janra”, „FEY&CO”, „Lonas” bei kitų gamintojų baldais. Puiki žinia pirkėjams – baldai, užsisakyti parduotuvėje „ELDA baldai”, pristatomi nemokamai.

Visą gegužės mėnesį nuolaidos

Atidarymo proga gegužės mėnesį visiems baldams, parduodamiems „ELDA baldai” parduotuvėje, Utenoje, bus taikomos 10 ir daugiau procentų nuolaidos. „Čia rasite tokius pačius baldus kaip Vilniuje ar kituose šalies miestuose, skirtumas vienas – Utenoje juos įsigysite gerokai pigiau. Kaip tai gali būti? Čia daug žemesnės nuomos kainos, Raseiniuose ir internetu parduodame tikrai daug baldų, todėl uteniškiams, išsiilgusiems didelio kokybiškų bei funkcionalių baldų pasirinkimo, siūlome užsukti į parduotuvę „ELDA baldai” ir apžiūrėti mūsų siūlomus baldus”, – sakė L. Juška. Visiems baldams bei čiužiniams suteikiama garantija.

Visus uteniškius bei miesto svečius naujas „ELDA baldai” salonas kviečia apsilankyti Kauno g. 17, II a., Utenoje, ir patiems įsitikinti geriausių Lietuvos gamintojų baldų pasiūla. Darbo laikas darbo dienomis 9–18 val., šeštadieniais 10–14 val., tel. 8 606 10 430. Daugiau informacijos internetinėje baldų parduotuvėje www.eldabaldai.lt. 

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video

Aktualijos

Featured

Ignalinos naujienos

Įvairenybės

Jaunimas

Kaimas