5 priežastys kodėl Jūsų verslui reikia SEO

Ar žinote kokią naudą iš tiesų Jums gali atnešti SEO? Nepriklausomai nuo to kokias paslaugas ar prekes siūlote, Jūsų tikslinė auditorija to ieškos būtent Google paieškos sistemoje. Daugelis prekės ženklų ar įmonių tikrai yra girdėję, jog SEO darbai gali paversti jų svetainę labiau matoma Google paieškos rezultatuose, tačiau kokios dar naudos iš to galite gauti? Straipsnyje pateiksime 5 pagrindines priežastis dėl kurių tikrai verta kuo greičiau pradėti SEO darbus.

SEO atveda potencialius klientus į Jūsų svetainę. Juk puikiai suprantama, kad svetainė yra kuriama ne šiaip sau, o norint išsiskirti iš konkurentų ir pritraukti daugiau žmonių dėmesio. Kokia nauda iš svetainės, kuri nepritraukia nei žmonių dėmesio, nei turi įtakos pardavimams? Teisingai, jokios. Būtent tam SEO darbai ir yra reikalingi – aukštesnė pozicija Google užtikrina, jog taip į Jūsų svetainę pritraukiami potencialūs klientai, kurie paieškos sistemoje ieško būtent Jūsų teikiamos paslaugos ar produkto. Jei Jums reikia pagalbos atvedant potencialius klientus į savo svetainę, visuomet padės www.taurusmedia.lt patirties turintys specialistai.

SEO užtikrina aukštesnius konversijos rodiklius iš organinės paieškos. Tai reiškia, jog daugiau svetainės lankytojų atlieka veiksmus, kurie prisideda prie Jūsų verslo siekiamų tikslų. Konversijos priklauso nuo įmonės vykdomos veiklos bei svetainės – tai gali būti prekės pirkimas, naujienlaiškio užsiprenumeravimas ar kontaktinių duomenų palikimas ir pan. Stebint vartotojų elgseną internete pastebėta, jog iš organinės paieškos atėjusio srauto konversijų rodikliai yra 1.5-3 kartus didesni nei iš mokamos Google Ads reklamos.

SEO paslaugos yra praktiškas pasirinkimas. Lyginant SEO su kitomis reklamos priemonėmis, galima pastebėti, jog tai puikų kainos ir kokybės santyki turinti reklamos forma. Daug verslų ne visuomet gali sau leisti reguliariai investuoti į itin brangias televizijos, spaudos ar kitas masinių informacijos priemonių reklamas. Tačiau SEO paslaugų kaina yra prieinama ir atneša daug naudos. SEO pasirūpins, jog nuolat būtų generuojamas potencialių klientų srautas ir skatinami pardavimai.

SEO suteikia daugiau patikimumo. Visuomet labai svarbu įgyti potencialių klientų pasitikėjimą. Įmonės, kurios yra aukštose Google paieškos rezultatų pozicijose iškart atrodo daug patikimesnės. Tai tarsi internetinė rekomendacija, kuria pasikliauna Jūsų paslaugos ar prekės ieškantys asmenys. Klientų pasitikėjimą taip pat paskatinti gali ir kokybiškas svetainės turinys.

SEO – ilgalaikiai rezultatai. Žinoma, procesas užtrunka, tačiau iškėlus savo svetainę į pirmąjį Google paieškos rezultatų puslapį pasiekiama ne tik didesnė tikslinė auditorija, paskatinami pardavimai, bet gali ir ilgam nebereikėti investuoti į SEO paslaugas. Kiek laiko nereikės investicijų priklauso nuo konkurentų strategijų, tad jeigu jie pradės aktyviai dirbti su Jūsų raktiniais žodžiais, tuomet pozicijos gali pradėti kisti. Jei konkurentai veiksmų nesiima, aukštose pozicijose galite išlikti ilgai.
Šios 5 priežastys puikiai parodo kodėl SEO yra naudingas Jūsų verslui. Svarbiausia turėti omenyje, jog verslas vystosi sėkmingai tuomet, kai teikiamos žmonėms aktualios, sudominančios paslaugos ar produktai, o visa kita galima pasiekti su SEO optimizavimu.

 

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video

Aktualijos

Featured

Ignalinos naujienos

Įvairenybės

Jaunimas

Kaimas