Utenos verslininkai lankėsi Minske

Praėjusią savaitę Baltarusijos sostinėje Minske lankėsi Utenos verslininkų delegacija, vadovaujama Utenos apskrities darbdavių asociacijos prezidento Albino Kazanavičiaus. Uteniškiai domėjosi baldų ir medienos apdirbimo pramonės sektoriaus naujų verslo kontaktų užmezgimu ir esamų plėtra. Šį vizitą kartu su Utenos apskrities darbdavių asociacija organizavo Utenos verslo informacijos centras.

Utenos verslininkai buvo priimti ir Lietuvos Respublikos ambasadoje Baltarusijoje. Ambasadorius Andrius Pulokas su ambasados darbuotojais pasidalino informacija apie Baltarusijos ekonomiką, buvo diskutuojama apie šios šalies verslo aplinką. Ambasadorius pabrėžė pastaruoju metu ypač suaktyvėjusią lietuvių investicijų plėtrą Baltarusijoje, aptarė tolimesnes ekonominio bendradarbiavimo galimybes.

Minske Utenos darbdavių asociacijos nariai taip pat susitiko su išskirtine Baltarusijos Respublikos verslo sąjunga ir jos nariais. Baltarusijos Respublikos verslo sąjunga surengė verslo kontaktų mugę, kurioje uteniškiai susitiko ir susipažino su vietos verslininkais, asocijuotomis grupėmis, atstovaujančiomis baldų ir medienos apdirbimo pramonės sektoriams įvairiuose Baltarusijos regionuose.

Vizito pabaigoje Utenos verslo atstovai lankėsi medienos technikos parodoje „LesDrevTekh-2018“, vykstančioje Minske.

Plačiau apie šį vizitą skaitykite artimiausiuose laikraščio „Utenos diena” numeriuose.

Autoriaus nuotr.

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video

Aktualijos

Featured

Ignalinos naujienos

Įvairenybės

Jaunimas

Kaimas