Kokias intymias prekes perka suaugusieji?

Apie tai, kuo naudingos sekso prekės dabar kalbėti pradedama vis dažniau ir garsiau. Net ir psichologai pritaria, kad seksas yra svarbi poros bendro gyvenimo dalis, o atsiradus šaltumui tarp partnerių, intymumą ir aistrą galima susigrąžinti ir su erotinėmis prekėmis. O ką vertėtų išbandyti ir kas šiuo metu yra populiaru suaugusiems skirtų prekių rinkoje?

Seksas – natūralus dalykas

Iki šiol apie lytinį gyvenimą didžioji dalis lietuvių garsiai kalbėti vengė ar net gėdijosi, todėl elektroninė erotinių prekių parduotuvė buvo tarsi išsigelbėjimas – juk taip išvengiama nejaukaus akių kontakto su pardavėju ar konsultantu, o apie priemones tam tikrų lovos problemų sprendimui sprendžiama ne garsiai. Tačiau dabar, plečiantis intymių prekių rinkai, vis labiau populiarėja specializuotos tokio tipo prekių fizinės parduotuvės. Nenuostabu, nes sekso prekės dabar gaminamos pagal konkrečią paskirtį ir dažniausiai yra skirtos tam tikrų problemų sprendimui, net jeigu ta problema yra rutina ar poros miegamąjį aplankęs nuobodulys.

Intymių prekių pasiūla suaugusiems

Internetinė erotinių prekių parduotuvė Romantika.lt siūlo labai platų įvairių lytiniam gyvenimui paįvairinti skirtų priemonių asortimentą. Tačiau ką reikėtų pirkti bei kokias problemas sprendžia tos erotinės prekės? Šį klausimą geriausiai atsakyti gali trumpas žvilgsnis į skirtingas sekso prekių kategorijas.

Pirmoji kategorija – intymios prekės vyrams. Jei iki šiol manėte, kad vyrai seksui skirtais žaisliukais nesinaudoja, tai stipriai klydote. Vyriškoji lytis irgi domisi intymių prekių rinka.

Vienas populiariausių žaisliukų vyrams – penio žiedai bei penio movos. Šios sekso prekės skirtos vyrų lytinių stimuliacijų sustiprinimui, padidina juntamą malonumą lytinio akto metu tiek vyrams, tiek moterims. Priemonės gali vibruoti, apspausti bei taip prailginti meilės žaidimų trukmę.

Antroji kategorija – moteriškos erotinės prekės. Anot elektroninės erotinių prekių parduotuvės Romantika.lt atstovų, pasaulinėje rinkoje jau ilgą laiką populiariausi išlieka vibratoriai. Jų platų asortimentą gali pasiūlyti bene kiekviena erotinių prekių parduotuvė. Verta akcentuoti, kad šiuos dažnai galima rasti skirtus ne tik moteriškajai lyčiai, bet ir poroms.

Taip pat dažnai ieškoma vaginalinių kamuoliukų arba lubrikantų. Šios intymios prekės taip pat yra mėgstamos ir perkamos. Tačiau ne tik dėl malonumo. Tiek vaginaliniai kamuoliukai, tiek lubrikantai gali būti reikšmingi ir sveikatos gerinimui: kamuoliukai stimuliuoja ir treniruoja moters makšties raumenis, o lubrikacijos priemonės padeda išspręsti skausmingų lytinių santykių problemą.

Trečioji kategorija – sekso prekės poroms. Šiai kategorijai priskirti galima ir jau minėtus vibratorius, kurie neretais atvejais kuriami specialiais komplektais. Dažnai ieškoma ir sekso žaidimams sukurtų rinkinių, ir erotiniams masažams skirtų priemonių. Intymios prekės poroms išskirtinai turi teikti malonumą abiem partneriams.

Ketvirtoji kategorija – vieniši žmonės. Dažniausiai šiai grupei priskiriami masturbatoriai, o moterims – dildo ir falo imitatoriai. Pasak sekso prekių ekspertų, seksualinius malonumus patirti ir save patenkinti galima net ir vienam.

Seksualus apatinis trikotažas – taip pat populiari intymi prekė

Jei manote, kad seksui skirtos prekės yra tik malonumą stiprinantys žaislai, galime Jus patikinti, kad grupę būtų galima papildyti. Bene didžiausią intymių prekių rinkos dalį užima seksualūs apatiniai drabužiai. Ši erotinių prekių rūšis puikiai tinka kiek kuklesniems asmenims, nesiryžtantiems ar nenorintiems išbandyti sekso žaislų.

Seksualus apatinis trikotažas nėra tik nėriniuota liemenėlė ir tik šiek tiek kūno pridengiantys apatiniai. Dabar daugelis internetinių parduotuvių asortimente turi ir kūno linijas išryškinančių bodžių, seksualinių prisegamų kojinių, plonų šilkinių chalatų, naktinukų ar net rinkinių nuotakoms. Viena iš tokių parduotuvių – Romantika.lt.

Norintys išbandyti kažką naujo ir į lytinį gyvenimą įnešti daugiau aistros neturėtų bijoti intymių žaislų ir priemonių, skirtų seksualiniam malonumui sustiprinti. Kaip bebūtų, tai natūrali žmogaus gyvenimo dalis, kuri kartais gali išspręsti netgi rimtas psichologines ar sveikatos problemas tiek tarp vyrų, tiek tarp moterų, tiek ir porų. Visgi, jei manote, kad sekso žaislai skirti tik patyrusiems ar šiuo metu tokiam pirkiniui esate dar nepasiruošę, nustebinkite save ar savo partnerį seksualių apatinių rinkiniu.

Romantika.lt inf.

 

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video

Aktualijos

Featured

Ignalinos naujienos

Įvairenybės

Jaunimas

Kaimas