Tauragnuose nuskambėjo jubiliejinė daina

Tauragnuose nuskambėjęs dešimtasis romantinės muzikos vakaras sausakimšoje Utenos kultūros centro Tauragnų skyriaus salėje nepaliko nei vieno abejingo. Visi tauragniškiai ir svečiai ne tik gausiai plojo, bet kartu su atlikėjais dainavo.

Žiūrovus labiausiai sužavėjo Alantos vyrai, todėl ir pagrindinį žiūrovų prizą, kurį įsteigė Regina Eidžiulienė, šį kartą išsivežė Molėtų kultūros centro Alantos kultūros namų mišrus vokalinis ansamblis (vadovė Leonija Ožekauskienė). Į šventę net su dviem kolektyvais iš Kauno atvyko Rūta Ribokienė, kurios vadovaujamas mišrus ansamblis ir gitarų trio „Rūta” dainavo senas geras dainas. Žiūrovus nustebino Visagino kultūros centro vokalinis moterų ansamblis „Duša” (vadovė Ana Tarakanova), visas penkias dainas atlikęs rusų kalba. Jau antrą kartą šioje šventėje dalyvaujanti Miežiškių kultūros centro vokalinių kolektyvų vadovė Lina Kairytė šį kartą atvažiavo su moterų vokaliniu ansambliu „Vėjūnė” iš Panevėžio rajono. Garsiojoje Tauragnų scenoje romantines dainas atliko ir viešnios iš Užpalių, kurių kolektyvui „Gija” vadovauja Nijolė Navikienė.
Kaip ir dera šeimininkams romantinės muzikos pasirodymą pradėjo Tauragnų skyriaus senjorai, šventę užbaigė Tauragnų moterų vokalinis kolektyvas „Gelmė”, vadovaujami Vilmos Valienės.
Šventę papuošė Utenos kultūros centro istorinio šokio kolektyvas su vadove Donata Šeduikiene.

Plačiau apie dešimtąjį romantinės muzikos vakarą Tauragnuose ieškokite laikraštyje „Utenos diena”.

Autoriaus nuotr. ir video

{youtube}9QgrCc6xTrw&feature{/youtube}

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video

Aktualijos

Featured

Ignalinos naujienos

Įvairenybės

Jaunimas

Kaimas