Kultūros išsiilgusiems uteniškiams – išskirtinis pasiūlymas

Utenos kultūros centras šiomis dienomis negali susitikti su savo bendruomene, brangiausiais žiūrovais, kolektyvų nariais ir visais žmonėmis, kurie dabar turi daugiau laiko praleisti namuose, todėl kviečia nufilmuotus renginius žiūrėti virtualioje erdvėje.

„Dovanosime Jums legendinius ŽALIADUONIŲ teatro spektaklius JASONAS, UTENIS, kuriuos režisavo taip pat legendinė visų gerbiama režisierė Alma Eigerdienė.

Vaikučiai galės pasidžiaugti lėlių teatro ZUIKIS PUIKIS spektakliais VĖTRŲ KARALIENĖ, TRYS VERPĖJOS, SNIEGUOLĖ IR SEPTYNI NYKŠTUKAI, TIKROS KALĖDOS PELENEI.
Jaunimui parodysime VAIKŲ IR JAUNIMO DRAMOS STUDIJOS spektaklį TA, KURI NEMĖGO ROŽIŲ.
Pasiūlysime ir įvairių koncertų – tiek profesionalios muzikos, tiek Utenos kultūros centro meno kolektyvų – VIEVERSOS, DECIMOS, AINIŲ, ARCATO, INTERVALO, AKUSTINĖS GITAROS, SUDEIKIEČIŲ GAIDOS ir kitų.
Turėsite galimybę netikėtuose amplua pažinti Utenos kultūros centro direktorių Eriką Druskiną – kaip aktorių, režisierių, pjesių autorių, poetą. Dar dirbdamas kitose įstaigose E. Druskinas sukūrė ir pastatė dramos ir lėlių spektaklių, puikiai įvertintų ir apdovanotų tarptautiniuose festivaliuose. E. Druskinas atliko ne vieną ryškų draminį vaidmenį, netgi – Batuotą katiną!
Tad būkite su mumis, sekite mūsų virtualius renginius (rubrika UTENOS KULTŪROS CENTRO TV ANT SOFOS) svetainėje www.utenoskc.lt ir facebook @UtenosKulturosCentras.
Gyvenimas eina, ir žmogaus širdžiai norisi atgaivos, kažko naujo, nepažinto ir, žinoma, gražių prisiminimų”, – į uteniškius kreipiasi Utenos kultūros centro bendruomenė.

UTENOS KULTŪROS CENTRO TV ANT SOFOS jau galite pamatyti:
Nuo kovo 24 d. – Spektaklis JASONAS, rež. Alma Eigerdienė;
Kovo 26 d. – Lėlių teatro ZUIKIS PUIKIS spektaklis TRYS VERPĖJOS, rež. Janina Baldauskienė;
Kovo 27 d. – Eriko Druskino autorinis kūrybos vakaras. Programoje Utenos kultūros centro direktoriaus Eriko Druskino eilėraščiai ir Dariaus Biriuko fortepijono muzika;
Kovo 31 d. – Spektaklis UTENIS, rež. Alma Eigerdienė. Tai – istorinė drama apie legendinį kunigaikštį Utenį, gyvenusį Utenos miesto ištakomis laikomo Narkūnų piliakalnio pilyje ir narsiai gynusį Utenos krašto žemes nuo Kalavijuočių ordino antpuolių;
Balandžio 1 d. – PERFORMANSAS;
Balandžio 2 d. – Spektaklis šeimai BATUOTAS KATINAS su Utenos kultūros centro direktoriumi Eriku Druskinu;
Balandžio 3 d. – Dainavimo studijos DECIMA koncertas, vad. Gražina Kapčiuvienė;
Balandžio 7 d. – VAIKŲ IR JAUNIMO DRAMOS STUDIJOS spektaklis TA, KURI NEMĖGO ROŽIŲ, rež. Vida Kairienė;
Balandžio 8 d. – Šokių ir dainų ansamblio VIEVERSA koncertas, vad. Roberta Macelienė;
Balandžio 9 d. – Lėlių teatro ZUIKIS PUIKIS spektaklis VĖTRŲ KARALIENĖ, rež. Janina Baldauskienė;
Balandžio 10 d. – DIDŽIOJO PENKTADIENIO VAKARAS. Jautri programa, kurią atlieka skaitovas Utenos kultūros centro direktorius Erikas Druskinas ir Valstybinis Vilniaus kvartetas. Programa ragina pamąstyti apie kančios ir tikėjimo išbandymus.

Utenos kultūros centro ir laikraščio „Utenos diena” inf.

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video

Aktualijos

Featured

Ignalinos naujienos

Įvairenybės

Jaunimas

Kaimas