Utenoje į avariją pateko elektromobilis

Pirmadienį, spalio 28 dieną, apie 12 val. 30 min., Utenoje, pavojingoje sankryžoje elektromobiliu Tauragnų gatve nuo turgaus važiavusi uteniškė nepraleido pagrindine S. Dariaus ir S. Girėno gatve BMW vairavusios uteniškės, kuri vežėsi ir dukrą.

Kaip pavyko „Utenos dienai” išsiaiškinti, elektromobiliu važiavusi didelę vairuotojos patirtį turinti moteris nepastebėjo iš kairės pusės atvažiuojančio visureigio, kuris elektromobiliui ir trenkėsi į šoną. Dėl patirto šoko elektromobilio vairuotoja buvo išvežta į ligoninę. Rimtesnių traumų šiame eismo įvykyje buvo išvengta.

Kaip vėliau paaiškėjo, moteris nepastebėjo atvažiuojančio visureigio, nes tiesiai į langus plieskė saulė ir trukdė matomumui.
Praeiviai piktinosi, kad šioje sankryžoje ypač dažnai įvyksta avarijos. Netoli šios avaringos sankryžos po S. Dariaus ir S. Girėno gatvės rekonstrukcijos pastatytas suolelis, ant kurio mėgsta pailsėti pagyvenę uteniškiai. Ne vienas vairuotojas tvirtino, kad kada nors gali nutikti ir dar skaudesnių nelaimių.

Pats laikas sunerimti Utenos rajono eismo saugumo komisijai, kuriai vadovauja naujasis Utenos rajono savivaldybės administracijos direktorius Audrius Remeikis ir peržiūrėti šios gatvės eismo saugumą.

Laikraščio „Utenos diena” inf., Vytauto Ridiko nuotr.

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video

Aktualijos

Featured

Ignalinos naujienos

Įvairenybės

Jaunimas

Kaimas