Giedraičiai turės Technikos muziejų

Molėtų rajono savivaldybės meras Stasys Žvinys lankėsi Giedraičių seniūnijoje ir susitiko su būsimo Technikos muziejaus savininku, sumanytoju ir kūrėju Imantu Meku.

Susitikimo metu muziejaus kūrėjas merui papasakojo apie savo šeimos verslo kūrimo Molėtų krašte planus, dar pavasarį žadamas įsteigti keturias darbo vietas Giedraičių seniūnijoje, parodė puikiame naujame angare Radžiūnų kaime jau sustatytą visą būrį eksponatų, kurie ne tik profesionaliai prikelti naujam gyvenimui, blizgantys, bet ir galintys judėti, vežti keleivius, praėję privalomą techninę apžiūrą, viliojantys juos išbandyti.

„Nuoširdžiai džiaugiuosi, kad jauni žmones renkasi Molėtų kraštą, čia su šeima kuria savo namus ir, kas svarbiausia, steigia čia ne tik savo verslą, bet ir visiškai naują dalyką mūsų krašte – technikos muziejų. Esu įsitikinęs, kad turėsime dar vieną puikų, išskirtinį traukos objektą Molėtuose, kuris patiks tiek jaunam, tiek vyresnio amžiaus lankytojui. Su nekantrumu lauksime šio muziejaus atidarymo,” – po susitikimo kalbėjo meras S. Žvinys.

Oficialų muziejaus atidarymą verslininkas I. Mekas planuoja paskelbti 2019 metais.

Molėtų r. savivaldybės administracijos inf.

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video

Aktualijos

Featured

Ignalinos naujienos

Įvairenybės

Jaunimas

Kaimas